mamaplus

Ce să nu spui niciodată unui bărbat, în funcție de zodia lui

-
//
09.07.2019

A-ți cunoaște partenerul este cel mai important lucru dintr-o relație. Cu cât știi mai multe lucruri despre cel cu care îți petreci timpul, cu atât relația o să devină mai frumoasă. Care este scopul în a fi cu cineva, atât timp cât nu ești dispus să îl cunoști cât mai bine?

mamaplus

Vine o perioadă în relația fiecăreia dintre noi când lucrurile încep să se schimbe. Atunci apare momentul în care unul dintre voi dorește să îi spună celuilalt ceea ce simte cu adevărat. A face asta poate părea o idee perfectă atunci, dar să nu uităm că poate îngreuna de fapt lucrurile și a fi dramatici nu o să aibă niciun efect benefic asupra relațiilor noastre. Niciuna dintre noi nu își dorește să primească vești rele, cu atât mai mult cu cât acestea vin din partea persoanei pe care o iubim, care ne spune despre cât de plictisitoare și obositoare a devenit relația noastră.

Nu uita că fiecare dintre noi reacționează diferit atunci când vine vorba de astfel de situații, chiar dacă dreptatea este de partea noastră. Am pregătit pentru tine câteva lucruri pe care să nu le spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor egoistă. Sunt competitivi și au un singur scop – să fie în centrul atenției. Deoarece sunt mereu în căutarea competiției au un caracter dinamic și natural. Tot ei sunt cei care iau inițiativă și acceptă provocările fără să se gândească de două ori. Berbecii se mișcă repede și când vine vorba de relații și motivează asta prin caracterul lor mereu activ și sociabil. Ceea ce nu ar trebui să îi spui niciodată unui nativ Berbec este faptul că nu îți arată cât de importantă ești pentru el. După cum am zis, berbecii vor să fie ei pe primul loc, dar nu își neglijează niciodată partenerele, în ciuda aparențelor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru simțul lor practic. Sunt persoane pe care te poți baza și care nu își schimbă alegerile făcute. Sunt cei care merg până la capăt cu ceea ce au decis să facă și își doresc mereu să obțină succesul. Un defect al lor poate fi faptul că își doresc să fie înconjurați doar de lucrurile și persoanele care le aduc apreciere și iubire. Dacă taurii aleg să înceapă o relație, aceștia sunt cei mai iubitori și fideli. Un lucru greșit pe care să îl spui unui nativ Taur este faptul că nu îi pasă. Astfel se va simți atacat. Modul său de a-ți arată iubirea poate fi diferit față de ceilalți bărbați, dar o să fie întotdeauna sincer și intens.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind foarte expresivi. Sunt fascinați de lume în general și de tot ceea ce pot realiza. Sunt mereu curioși și sunt mereu în căutare de noi lucruri de făcut. Tot ei sunt cei care își fac griji că nu vor avea destul timp pentru a realiza tot ceea ce își doresc. De cele mai multe ori Gemenii vor cauta relații de câteva zile, evitând să se implice. Însă acest lucru se va întâmpla până în momentul în care își vor găsi persoana potrivită și se vor îndrăgosti cu adevărat. Cel mai rău lucru pe care îl poți spune unui bărbat născut în această zodie este că simți că îți irosești timpul fiind alături de el. Un astfel de lucru îl va face să creadă că nu merită iubire, sentiment pe care nimeni nu ar trebui să-l trăiască vreodată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii sunt cunoscuți ca fiind niște persoane sensibile. Tot ei sunt considerați cei mai provocatori când vine vorba de a-i cunoaște, dintre toate zodiile horoscopului. Sunt foarte loiali și empatizează mereu cu cei din jurul lor. Pot deveni foarte atașați de cei pe care îi iubesc și nu ar face nimic care să deranjeze în vreun fel persoana de lângă ei. Racii știu cum să facă relațiile să dureze și nu se feresc de munca de care este nevoie pentru ca lucrurile să meargă între voi. Astfel, cel mai greșit lucru pe care îl poți reproșa unui nativ Rac este faptul că te înșală. Pe lângă asta, evită să spui că ai nevoie de spațiu. Partenerul tău o să simtă că te sufocă, el încercând de fapt doar să îți arate cât de mult îi pasă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii au toate calitățile care le permit să fie lideri. Au un simț al umorului bine dezvoltat și știu să lucreze cu oamenii. Deoarece sunt irezistibili mai mereu și încrezători în ei, Leii au o mulțime de prieteni care îi apreciază pentru cât sunt de generoși și loiali sunt. Când vine vorba de relații, Leii nu au nevoie de sfaturi. Știu exact ce își doresc să aibă persoana de lângă ei și nu se feresc să spună. Dacă alegi să îi spui unui nativ Leu că îți cere prea mult sau că așteptările lui nu sunt realiste, îl vei răni cel mai mult. Într-adevăr, leii au o gândire individualistă, dar acest lucru se schimbă în momentul în care sunt într-o relație cu o persoană pe care o iubesc. Bărbatul Leu vrea mereu să îți arate cât de mult te apreciază, doar că o să dureze ceva mai mult până o să își manifeste într-o manieră potrivită sentimentele.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbații Fecioară sunt deja cunoscuți pentru faptul că țin cont până și de cel mai mic detaliu. Tot ei sunt cei mai greu de înțeles uneori, dar asta nu are nicio legătură cu abilitatea lor de a se exprima. Problema vine din faptul că refuză să își accepte sentimentele ca fiind reale sau chiar relevante. În relații, aceștia sunt mereu pe principiul totul sau nimic. Nu vor să simtă că își irosesc timpul. Având în vedere caracterul bărbatului Fecioară, ceea ce nu ar trebui să-i spui niciodată este că a greșit. Asta îl va face să se simtă nesigur deoarece o să transforme situația în ceva personal și se va simți direct atacat.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbații născuți în zodia Balanță sunt mereu calmi și urăsc singurătatea. Își doresc pe cineva care să se comporte cu ei la fel de frumos precum și ei o pot face cu partenera lor.Caută o relație echilibrată și preferă să evite certurile, fiind mereu cei care fac primul pas spre împăcare. Ceea ce nu este potrivit să spui unui bărbat născut sub semnul Balanței este faptul că nu îl consideri inteligent. Chiar dacă nu este activ atunci când vine vorba de dispute, nu înseamnă că nu este suficient de bun.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte pasionali și determinați să afle mereu adevărul chiar dacă sunt șanse să se simtă răniți după aflarea lui. Sunt cei mai buni la a păstra secretele, fiind astfel loiali și de avut în preajmă. Scorpionii vor spune mereu ceea ce simt, fiind uneori chiar impulsivi. Pot accepta multe critici, dar niciodată să nu îi numești imaturi sau grăbiți. Tot ceea ce își dorește un nativ Scorpion este să fie iubit necondiționat și să poate fi el însuși într-o relație.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt pasionați de călătorii și sunt mereu curioși și plini de energie. Cea mai mare calitate a lor este faptul că își realizează dorințele și nu renunță până nu își potolesc curiozitatea. Cel mai nepotrivit lucru pe care îl poți spune unui nativ Scorpion este faptul că socializează prea mult. Caracterul lui mereu pregătit de distracție și sociabil nu îl va lasă să fie altfel dacă nu prietenul tuturor. Nu îi cere explicații deoarece îl vei face să se simtă precum în copilărie și cu siguranță nu îți dorești să ai rolul unui profesor sau al mamei sale.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii sunt maturi și preferă relațiile tradiționale. Au un autocontrol impresionant și învață mereu din greșelile lor, pe care încearcă să nu le mai repete.​​​​​​​ Capricornii își doresc relații serioase și de durată așa că cel mai rău lucru pe care îl poți spune unui nativ Capricorn este faptul că ia totul prea în serios sau că trebuie să se mai relaxeze.

Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)

Vărsătorii sunt persoane timide și tăcute. Dar când sunt în preajma celor pe care îi iubesc atitudinea lor se schimbă. Devin chiar sufletul petrecerii. Își doresc să fie înconjurați de persoane cu energie pozitivă, dar au și momente în care își doresc să fie singuri. Au nevoie de perioade de acest fel pentru a-și încărca bateriile. Cel mai rău lucru pe care îl poți spune bărbatului Vărsător este faptul că modul său de a face lucrurile este greșit și că nu va reuși să obțină ceea ce vrea. Dacă nu îi oferi sprijinul de care are nevoie, Vărsătorul se va îndepărta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii își doresc mereu în jurul lor persoane diferite de la care să învețe și care să îi inspire. Își oferă mereu sprijinul necondiționat și sunt extrem de loiali. În relații sunt foarte romantici și pasionali. Peștii își vor trata partenera așa cum vor și ei să fie tratați la rândul lor. Din această cauză poți avea tendința de a-i considera egoiști. Evită să faci asta, întrucât nativii Pești vor doar să ajungă la un numitor comun și să depășească neînțelegerile.

Sursa