mamaplus

Ce pretenții au miresele din zodiac

-
//
24.07.2019

Fiecare mireasă vrea ca nunta ei să fie specială și caută idei deosebite, o rochie minunată și decoruri de vis. Uneori, cele mai bune idei pentru nunta ta le poți găsi chiar în descrierea zodiei tale. Iată ce vor miresele din zodiac și ce planuri și-ar face fiecare!

mamaplus

Mireasa Berbec

Își dorește o petrecere spumoasă, cu toți prietenii aproape și multă muzică modernă. Va încerca să iasă în evidență cu o rochie roz sau ivoire și o coafură sofisticată. Totul trebuie să fie deosebit, pentru a se simți cea mai specială între toate miresele din zodiac. Un local pe o insulă sau pe acoperișul unei clădiri moderne ar fi locul ideal.

Mireasa Taur

Trebuie neapărat să fie elegantă și totul în jurul ei să fie rafinat, strălucitor și opulent. Va prefera un hotel de cinci stele, unde să aibă servicii de cea mai înaltă calitate. Dar și un local distins, în mijlocul unei zone verzi o va încânta. Va fi o nuntă clasică, muzică de calitate și oaspeți aleși pe sprânceană.

Mireasa Gemeni

Vrea o nuntă magică, despre care să vorbească toată lumea. Va organiza mici surprize pentru invitați, va invita un actor sau un cântăreț celebru să facă atmosferă și va dansa toată noaptea. Nu vor lipsi focurile de artificii și culorile îndrăznețe și tari precum movul sau verdele.

Mireasa Rac

Preferă o nuntă restrânsă, doar cu familia și prietenii apropiați, dar se va ocupa singură de toate detaliile. De la flori, tacâmuri și aranjamente, până la ținutele domnișoarelor de onoare, totul este verificat de mireasa Rac. Ea așteaptă însă un gest romantic înduioșător din partea mirelui ei.

Mireasa Leu

Totul trebuie să fie strălucitor și luxos. Va alege o rochie amplă, cu multe broderii prețioase și va decora sala de nuntă cu o cascadă de flori și mici cadouri pentru invitați. Își dorește o rochie de divă, copiată după un model celebru din filme sau de la nunțile regale. Iar în jurul ei, o mulțime de fotografi care să imortalizeze fiecare scenă și fiecare pas.

Mireasa Fecioară

Va supraveghea toate pregătirile și tot va fi nemulțumită! Dar va reuși să zâmbească pe tot parcursul zilei! Vrea o nuntă elegantă și romantică, într-un cadru natural și simplu, poate chiar în aer liber. Muzica trebuie să fie după sufletul ei, iar meniul compus numai din delicatese.

Mireasa Balanță

Primează calitatea și rafinamentul, dar nu se va strădui să găsească aranjamente ieșite din comun sau momente inedite. Un castel auriu, cu o grădină plină de flori și fântâni arteziene i s-ar potrivi de minune. Dar și mirele ei trebuie să arate ca un prinț și să o plimbe cu o caleașcă.

Mireasa Scorpion

Tânjește după atenție și vrea să fie cea mai frumoasă și cea mai admirată femeie la nunta ei. Bijuteriile și coafura, rochia cu trenă și toate accesoriile vor conta foarte mult pentru ea. Culorile pastelate, sala de restaurant elegantă, cu picturi pe pereți și aranjamentele cu multe lumânări vor fi pe gustul ei.

Mireasa Săgetător

Dintre toate miresele din zodiac, mireasa Săgetător are o fire mai rebelă și și-ar face primele poze de nuntă în balon. Dar va avea grijă ca toată lumea să se simtă bine la nunta ei și să aibă de toate, pentru toate gusturile. Un meniu cât mai variat și muzică din toate genurile, dar localul trebuie să fie boem. Rochia ei va fi numai din dantelă și va pune accentul pe accesorii strălucitoare.

Mireasa Capricorn

Va fi un prilej pentru ea să aducă la nunta ei tradiții frumoase din satul bunicilor sau să poarte costumul național, cu o ie spectaculoasă. O nuntă în grădină sau la o terasă, decorate cu elemente vintage și o plimbare cu mașina decapotabilă de epocă ar face-o fericită.

Mireasa Vărsător

Totul trebuie să fie special, modern și nonconformist. Accesoriile, rochia, costumul mirelui și aranjamentul în sală vor avea și alb, dar și culori mai puțin obișnuite la o nuntă. Poate va veni la altar cu trăsura cu cai sau cu o bicicletă plină de flori, dar invitații nu vor uita ușor nunta ei.

Mireasa Pești

Este o prințesă și visează să aibă o nuntă regală de mică. Locația trebuie să fie de vis, poate chiar pe malul unei ape, iar o plimbare cu barca pentru pozele de nuntă ar fi ideală. Pentru mireasa Pești, eleganța și simplitatea contează foarte mult și va respecta multe elemente tradiționale.

Sursa