mamaplus

Ce nu poți să suporți, în funcție de zodia ta

-
//
21.07.2020

Știi deja că zodia îți influențează atât de multe aspecte ale vieții. Iată ce nu poți să suporți nici în ruptul capului, conform zodiei și, implicit, personalității tale.

1. Berbec: lenea

Berbecii nu suportă oamenii leneși, care pierd timpul degeaba. Aceștia sunt foarte organizați și preferă să își termine rapid sarcinile de la locul de muncă. Cei născuți în zodia Berbec au un program foarte bine planificat și nu tolerează persoanele care nu sunt ca ei din acest punct de vedere. Nimic nu îi enervează mai rău decât o persoană care nu își face rapid treaba, mai ales dacă este vorba de o sarcină pe care au dat-o ei.

2. Taur: schimbările

Un nativ Taur detestă orice schimbare care intervine în rutină sa. Nativii acestei zodii nu simt nevoia schimbărilor în viața lor, mai ales dacă aceasta se desfășoară într-un mod plăcut și lipsit de drame fără sens. Din această cauză, Taurii au nevoie de un grup constant de prieteni și de un loc de muncă stabil. Taurii devin irascibili când neprevăzutul intervine în viața lor. Chiar și cea mai mică schimbare îi face pe Tauri să simtă că au pierdut controlul asupra vieții lor.

3. Gemeni: plictiseala

Firi boeme, ei nu suportă momentele plictisitoare. Aceștia nu pot sta acasă mai mult de două zile pentru că au nevoie de elementul social în viața lor. Din această cauză, nimic nu îi deranjează mai tare decât să aibă sentimentul că vorbesc cu pereții. Cel mai rău îi enervează discuțiile monotone și oamenii care nu fac absolut nimic interesant cu viața lor și îngroașă rândurile mediocrității.

4. Rac: violarea intimității

Racii nu suportă să își etaleze problemele personale și detestă indiscreția celor din jur. Nu suportă să fie întrebați despre aspecte legate de viața lor privată și devin nervoși dacă cineva este prea insistent. Trebuie să înțelegi că Racii au nevoie de spațiul lor și nu ai de ce să te bagi în viețile lor, dacă ei nu își doresc acest lucru.

5. Leu: tăcerea

Dacă te cerți vreodată cu un Leu, să nu îl ignori niciodată, pentru că asta îl va scoate din minți. Cum Leii sunt firi foarte curajoase, ei preferă să fie înfruntați direct și consideră că tăcerea este un semn de slăbiciune. În concluzie, Leii își doresc să urle și să se urle la ei când are loc o ceartă. Tăcerea ta nu va rezolva situația, ci o va înrăutăți. Fii curajos și înfruntă un Leu așa cum se cuvine!

6. Fecioară: oamenii răutăcioși fără motiv

Fiind persoane binecrescute, Fecioarele nu suportă nesimțirea, mai ales când aceasta este gratuită. Respectul este o calitate pe care nativii acestei zodii o prețuiesc și devin furioși când acesta nu este luat în considerare. În general, firi liniștite, atitudinea răutăcioasă a unor persoane le transformă pe Fecioare în adevărate luptătoare. Insultele gratuite și aerele de superioritate sunt puse imediat la punct de cei născuți în zodia Fecioarei.

7. Balanță: incompetența

Cu toate că sunt conștiente de faptul că nimeni nu se naște învățat, Balanțele nu pot suporta incompetența celor din jur. Fiind firi foarte organizate, care prind repede, ele nu pot înțelege cum este posibil să nu te descurci într-un anumit domeniu. Incompetența altora este singurul lucru capabil să scoate din minți echilibratele Balanțe.

8. Scorpion: minciuna

Nativii acestei zodii consideră că sinceritatea este cea mai importantă calitate a unui om. Astfel, ei nu suportă minciunile de niciun fel. Preferă să fie răniți de un adevăr dureros decât să trăiască într-o minciună frumoasă. În cazul în care sunt mințiți, aceștia își pierd atât firea, cât și respectul pentru persoana care i-a trădat. Dacă minți vreodată un Scorpion, poți considera că relația voastră, indiferent de natura ei, a luat sfârșit pentru totdeauna. Scorpionii nu pot trece peste o minciună.

9. Săgetător: rutina

Săgetătorii iubesc aventura și își doresc să descopere toate lucrurile frumoase din lumea aceasta. Ei devin nervoși în momentul în care rutina intervine în viața lor. Natura lor nu le permite să aibă același loc de muncă pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, ei nu pot sta în același oraș pentru că se plictisesc de aceleași fete în jurul lor. Rutina ucide spiritul liber al Săgetătorilor și, din acest motiv, ei încearcă să o excludă pe cât posibil din viața lor. Când simt că apare monotonia, Săgetătorii fac schimbări în viața lor.

10. Capricorn: oamenii care sunt mult prea lipicioși

Independenți din fire, Capricornii sunt enervați de persoanele care au nevoie constantă de atenția celorlalți. Într-o relație, cei născuți în zodia Capricorn nu suportă ca cealaltă persoană să fie mult prea lipicioasă și să îi sufoce cu gesturi de afecțiune și cu declarații siropoase. Capricornii își pierd cumpătul în preajma oamenilor răsfățați, pe care îi consideră imaturi. Ei vor ca o persoană să fie puternică și independentă, nu o ființă dependentă de atenție.

11. Vărsător: ignoranța

Vărsătorii sunt avizi de cunoaștere și sunt foarte interesați de tot ce îi înconjoară. Din acest motiv, ei se enervează din cauza ignoranței altor oameni. Nu pot pricepe cum este posibil să fii ignorant în secolul XXI, când informațiile pot fi găsite imediat datorită internetului. Ignoranța este singurul lucru capabil să îi enerveze pe Vărsători. Dacă ceilalți nu ar avea idei preconcepute și nu ar deschide gura fără să gândească ce spun, Vărsătorii ar fi cele mai calme ființe din lume.

12. Pești: critica

Peștii se enervează foarte tare în momentul în care sunt criticați. Ei pur și simplu nu pot vedea nimic constructiv în critică și o iau ca pe o insultă de fiecare dată. Sunt scoși din minți în momentul în care punctul lor de vedere este criticat de ceilalți. Peștii sunt foarte conștienți de motivele pe care le au atunci când fac un lucru și nu pricep cum de restul nu le pot înțelege nici după ore de explicații.