mamaplus

Ce minciuni spune fiecare femeie, în funcție de zodie

-
//
13.08.2020

Cu toții ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm, trebuie să recunoaştem. Uneori, suntem obligați de împrejurări, alteori, încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Află în următoarele rânduri cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcție de zodie.

Berbec

La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv, dar nici tu nu te poți abține. Minți când te plictiseşte interlocutorul şi presari dialogul cu „OK!“, „e de înțeles“, „perfect de acord“, „sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că eşti un bun ascultător.

Taur

Despre cele născute în această zodie se spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o fată serioasă şi continuă să inventeze, chiar dacă sunt conştiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în Taur că-ți spune „Nu te îngrijora, o să fie totul bine!“, „Ajung în cinci minute“ sau „Mulțumesc pentru cadou, îmi place mult“.

Gemeni

Supercalificate în acest domeniu, pe femeile născute sub protecția acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poți să te uiți cât vrei în ochii lor, pentru că n-o să observi niciun spasm nervos şi nicio geană nu le cade când mint. Se fac plăcute, sunt încântătoare la vorbă şi e greu să nu le crezi.

De obicei, le place să-ți spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ținută nu tocmai potrivită, şi ştii asta, că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz, dar ea, cea născută în Gemeni, îți va spune cu zâmbetul pe buze şi cu fața senină: „Îți stă extraordinar! Ce combinație reuşită!“.

Rac

Familiste convinse, nativele născute în această zodie aleg să mintă doar atunci când trebuie să te protejeze de ceva care ți-ar putea face rău sau ca să nu-ți rănească sentimentele. Când se află în toiul unei despărțiri, femeia în Rac este cea care spune „Nu eşti tu de vină, eu sunt“.

Leu

Minciunile curg lin la femeile născute în zodia leu şi au tendința să dramatizeze sau să exagereze discursul, ca să atragă atenția celor din jur. Adesea distorsionează bârfele auzite de la alții. De cele mai multe ori, mint ca să apară grandioase în fața altora. Nu o crede când se laudă cu jobul ei plictisitor, dar foarte bine plătit, vrea doar să te facă invidioasă pe succesul ei.

Fecioară

Cunoşti femei născute în zodia Fecioară şi vrei să ştii ce minciuni spun femeile în funcție de zodie? Mare atenție, se spune despre Fecioare că pot plănui crima perfectă, fără să fie descoperite vreodată. Mint des când se simt jenate  şi vor să acunda cu orice preț acel lucru. Dacă, prin absurd, femeia cu acest semn zodiacal este bănuită că minte, va face tot posibilul să se apere cu argumente logice, dar neadevărate, şi va cădea tot în picioare, ca o pisică.

Balanță

Sunt născute să fie plăcute la vorbă şi, dacă sunt nevoite să mintă, o să facă excese în viața sentimentală. Nu spun mereu adevărul despre numărul norocos de bărbați care le-au trecut prin aşternuturi. Le place să le spună iubiților lor că sunt cei mai buni amanți, chiar dacă nu este mereu aşa, şi nu de puține ori mimează orgasmul, doar ca să le facă pe plac partenerilor.

Scorpion

Este greu să prinzi un scorpion cu minciuna, pentru că îşi pregăteşte mereu un întreg scenariu înainte să deschidă gura. O femeie născută în această zodie preferă să apeleze la minciuni de tipul „Tu erai, nici nu te-am văzut?“ sau „Hei, tocmai voiam să te sun!“.

Săgetător

În general, celor născute în săgetător nu le place să fabrice poveşti şi sunt adesea oneste, preferând să spună adevărul verde-n față decât să mintă. Dar dacă sunt nevoite să o facă, vor minți într-un stil de nota zece. Poți auzi de la ele „mi-ar fi plăcut tare, tare mult să ne vedem, dar am apucat să anunț că merg în altă parte“.

Capricorn

Femeia guvernată de această zodie nu se dă în vânt după minciuni, dar se foloseşte de ele din când în când. De obicei, le asociază cu cariera. Când spun că le este foarte bine la serviciu, au colegi minunați şi săritori, iar profitul este în creştere datorită lor, să ridici o sprânceană în sus, pentru că nu este purul adevăr. Le place să-şi linguşească şeful, ca să primească măriri de salariu.

Vărsător

Dacă vrei să descoperi ce minciuni spun femeile în funcție de zodie, află că nativele din vărsător sunt prea comode ca să inventeze poveşti sau le este teamă că vor uita detalii importante. Minciunile lor sunt nevinovate şi adesea au rolul de a nu răni sentimentele celorlalți: „Aş vrea să ținem legătura“, „Trebuie să plec“, „Ha! ha! ha!… ce amuzant e!“ sau „Tu ai gătit? E delicioasă!“.

Peşti

Tot în categoria celor care mint să nu-i rănească pe ceilalți intră şi femeile născute în zodia peşti, cunoscute ca ființe empatice. În loc să-ți spună „Nu am timp să te ascult debitând prostii“, îți va zice „Sunt cam ocupată acum, lasă-mă să termin şi vorbim apoi“.