mamaplus

Ce job ți se potrivește, în funcție de zodia ta

-
//
23.06.2020

Chiar dacă ești multumită cu job-ul tau actual, nu strică să arunci o privire la ceea ce au de spus astrele despre cariera ta. Trăsăturile care te caracterizează, în funcție de zodie, pot să indice ce meserie ți s-ar potrivi cel mai bine.

Berbec

Ca Berbec, ție îți place foarte mult să te simți ca o eroină. Îți place să știi că cineva are nevoie de tine, fie că este vorba despre membri ai familiei sau, pur și simplu, persoane pe care nu le cunoști. Cel mai bine te-ai descurca într-un job care are legătură cu serviciul social și cu publicul.

Taur

Taurul este o zodie calmă, liniștită și care iubește stabilitatea. Oamenilor le este foarte ușor să se înțeleagă cutine. Tu ai fi foarte potrivită într-o poziție administrativă sau într-o corporație, pentru că îți păstrezi calmul chiar și în situații mai tensionate sau mai agitate.

Gemeni

Gemenii au nevoie să se simtă provocați în mod constant și se descurcă cel mai bine într-un mediu care se schimbă mereu. De asemenea, sunt și foarte creativi, iar partea lor artistică este destul de dezvoltată. Cariera potrivită pentru Gemeni ar fi aceea de arhitect sau de profesor.

Rac

Tu ești exemplul perfect al unei persoane ce oferă foarte multă afecțiune și căreia îi pasă de lucrurile importante pentru ea. Ai putea să fii o bonă excelentă, o învățătoare sau un asistent social, pentru că îți place foarte mult să lucrezi cu copiii. De asemenea, ai putea lucra și în domeniul resurselor umane.

Leu

Ești foarte ambițioasă și nu lași absolut nimic să îți stea în cale. Dacă iți dorești ceva, nu vei lăsa nimic și pe nimeni să te oprească din a-ți atinge scopul. Tu ai excela într-o poziție de conducere, ca agent imobiliar sau chiar în politică.

Fecioară

Ești o adevărată perfecționistă, nicio altă zodie nu mai este la fel ca tine. Poți zări o greșeală de la o distantă de un kilometru. Pentru tine, ar fi potrivit un job de editor sau chiar de critic.

Balanță

Balanța este recunoscută pentru șarmul său și pentru abilitățile sociale. Poți comunica foarte ușor cu oamenii și ai carismă. Ai putea să fii un artist de succes sau să lucrezi în vânzări. De asemenea, ți s-ar potrivi și un job de negociator sau mediator.

Scorpion

Scorpionul se concentrează pe ceva mai bine decât oricine. Fiind o zodie foarte intensă, Scorpionul se hrănește din această calitate. Pasiunea ar trebui să îți dicteze cariera și tocmai de aceea ți s-ar potrivi să fii medic sau avocat.

Săgetător

Tu ești condusă, mai presus de orice, de principiile tale filosofice și de moralitate. Ai fi foarte potrivită să fii antrenor sau cineva care îi influențează direct pe alții prin ceea ce face – orice care îți permite să îi ghidezi pe ceilalți pe calea cea bună.

Capricorn

Ești genul de persoană care are nevoie de o provocare pentru a ajunge să aibă succes la job. Tu te-ai descurca foarte bine într-o poziție managerială care îți permite să avansezi cât mai mult. Sau, ai putea lucra în domeniul științei, realizând mereu noi și noi descoperiri.

Vărsător

Ca Vărsător, ai o gândire foarte spontană și aventuroasă. Ești o persoană căreia îi place să trăiască si să lucreze depășind limitele mereu. Ai putea fi inventator, designer sau muzician.

Pești

Ești foarte creativă și îți urmezi mereu instinctele, care se dovedesc aproape întotdeauna corecte. Ar trebui să îți folosești intuiția pentru a-i ajuta pe ceilalți, ca artist, sora medicală sau psiholog, folosindu-ți abilitățile pentru a ajuta alți oameni.