mamaplus

Cât de dificili suntem într-o relație, în funcție de zodia în care ne-am născut

-
//
23.07.2019

Am pregătit pentru tine mai jos caracteristicile zodiilor care au un comportament dificil atunci când vine vorba despre o relație.

mamaplus

Berbec

EA – nu trebuie să îți ceri scuze pentru firea ta, pur și simplu ești dificilă mereu. Ești obișnuită ca lucrurile să fie mereu în favoarea ta și, dacă simți că acest lucru nu se întâmplă, nu eziți să îți exprimi nemulțumirea.

EL – obișnuiești să păstrezi o energie negativă asupra ta de la relație la relație. Nici nu te mai surprinde să auzi că induci celor din jur o stare de confuzie și nesiguranță. Dar nu este cazul să începi o ceartă, dacă ceva nu te mulțumește, fă o schimbare și așteaptă efectele acțiunii tale.

Taur

EA – nu îți place absolut deloc să te cerți cu partenerul tău și până la urmă care ar fi câștigul într-o astfel de situație? Știi bine deja că sentimentele tale nu pot fi ascunse, așa că de ce să începi o ceartă când poți doar să te bucuri de momentele alături de cel drag?

EL – nu te stresezi niciodată de la lucruri mărunte. Știi să faci lucrurile să meargă și nu ai nevoie de sfaturi din partea prietenilor când vine vorba de cum să rezolvi problemele sentimentale. Deși poate înainte erai mai naiv când venea vorba de iubire, acum ești mult mai matur și pregătit pentru a face o relație să meargă.

Gemeni

EA – pentru tine iubirea este tot ceea ce contează. Știi cum să îți alegi discuțiile și nu te legi de lucrurile neimportante. Păstrează-ți atitudinea liniștită de până acum și nu te complica gândindu-te prea mult la ce o să fie.

EL – consideri că pentru a rezolva orice problemă este nevoie de comunicare. În loc să îți acuzi partenerul de ceva, preferi să alegi calea de mijloc și să găsiți o variantă care să fie benefică pentru amândoi.

Rac

EA – problemele pe care le întâmpini într-o relație sunt cele legate de gelozie și știi și tu prea bine acest lucru. Însă ai grijă, există motive reale pentru a fi geloasă și în același timp există și scenariile pe care ți le alimentezi singură. Deși tu consideri că, dacă te cerți, îi arăți celuilalt că îți pasă, sunt șanse mari ca partenerul tău să creadă altceva.

EL – se pare că te pricepi foarte bine atunci când vine vorba de certuri. Ai grijă totuși, deoarece această atitudine îți poate aduce mai multă nefericire pe termen lung, decât fericire acum, pe moment. Nu fi partenerul care caută motiv de ceartă, în loc de soluții de împăcare.

Leu

EA – ai impresia că nu ești chiar în relația potrivită și acționezi conform acestui sentiment. Poți părea dificilă, însă e doar modul tău de a încerca să înțelegi ce simți. E momentul totuși să îți dai seama dacă ești cu persoana potrivită pentru a nu rămâne mereu confuză.

EL – știi și tu că te confrunți cu niște conflicte interioare și acest lucru se observă, de multe ori dând impresia că ești dificil într-o relație. Ia-ți niște timp pentru a te decide în legătură cu ceea ce vrei și nu accepta mai puțin decât consideri că meriți.

Fecioară

EA – deși lucrurile nu merg așa cum te-ai fi așteptat într-o relație cu un bărbat născut în zodia Fecioarei, nu trebuie să-ți faci griji. Nu este momentul să creezi o problemă plecând de la situații neimportante. Îți place să rezolvi toate neînțelegerile de prima oară și să depășeșți ușor problemele. Energia ta bună o să atragă la rândul său un partener pe măsură.

EL – aceasta este cel mai puțin problematică zodie când vine vorba de relații. Dacă partenera ta este Fecioară, te poți considera un norocos, deoarece nu vei avea niciodată probleme de comunicare sau neînțelegeri. Femeia Fecioară este mereu liniștită și răbdătoare. Nu se grăbește niciodată să tragă concluzii pripite.

Balanță

EA – să spunem că ești puțin dificilă. Deși nu faci acest lucru intenționat, îți place atenția și nu ratezi nicio ocazie ca să fie totul despre tine. Deși sunt persoane care te critică pentru acest comportament, nu renunța la felul tău de a fi și nu accepta mai puțin decât meriți.

EL – îți place să aduci în discuție problemele din trecut, dar acest lucru nu este neapărat în favoarea ta. Dacă acum partenera ta este de acord să treacă peste conflictele dintre voi, acest lucru nu o să fie mereu valabil, așa că încearcă să faci și tu compromisuri.

Scorpion

EA – în majoritatea timpului eșți o persoană liniștită, deși uneori îți place și agitația. Având în vedere acest lucru, eviți pe cât de mult posibil și certurile într-o relație atâta timp cât este mult mai simplu să discuți. Sinceritatea ta este cheia către o relație frumoasă și de durată.

EL – cunoscându-te deja, știi bine că ai o groază de lucruri care îți trec prin minte – așa că de ce să te mai preocupi și de lucruri neimportante? Discută totuși despre lucrurile pe care le consideri deranjante și despre cele pe care le observi că se repetă pentru a nu ajunge mai târziu la o ceartă plină de frustrări acumulate.

Săgetător

EA – deși uneori pari dificilă, de fapt această impresie este ultima pe care ai vrea s-o lași partenerului tău despre tine. Această impresie este provocată de abilitatea ta de a-ți manipula partenerul în anumite momente, dar știm că nu o faci cu rea intenție.

EL – deși relațiile pot fi o mare bătaie de cap uneori, îți place să te gândești la viitor. Nu vezi rostul în a te stresa pentru ceva care nu ține de tine. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ești predispus să ai relații cu persoane mult mai dificile decât tine, așa că ai grijă ce persoane alegi să fie în preajma ta.

Capricorn

EA – dacă lucrurile nu sunt perfecte, nu ai de gând să stai degeaba. A fi dificilă face parte din atitudinea ta de zi cu zi, dar uneori este cazul să renunți la vechile obiceiuri și să lași loc de noi sfaturi pe care să le urmezi.

EL – ești cel mai problematic conform zodiei tale, așa că nu este de mirat dacă partenera ta are probleme când vine vorba de discuțiile de cuplu. Dacă nu renunți la atitudinea aceasta, sunt mari șansele ca cei din jur să te evite, ba chiar să apară probleme mult mai serioase.

Vărsător

EA – ultimul lucru pe care ți-l dorești este că cineva să te considere dificilă. Poți lăsa totuși această impresie deoarece ai tendința de a fi mult prea vulcanică atunci când oamenii nu țin cont de limitele tale.

EL – este destul de normal ca, din când în când, să fii problematic într-o relație. Când lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, nu îți este teamă să îți arăți nemulțumirea. Ceea ce îți dorești cu adevărat este o persoană pe care să te poți sprijini când apar momente neplăcute și nu te mulțumești cu puțin.

Pești

EA – în timp ce multe persoane preferă să nu discute deschis despre ceea ce simt, tu abia aștepți să îți împărtășeșți sentimentele. Rămâi la fel de sociabilă și sinceră când vine vorba de sentimentele tale, deoarece atitudinea ta o să atragă doar persoanele potrivite lângă tine.

EL – deși sinceritatea ta cu privire la ceea ce simți îți poate crea probleme, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te schimbi. Modul tău de a gestiona situațiile și de a fi în preajma celorlalți este perfect atâta timp cât tu te simți bine în pielea ta.

Sursa