mamaplus

Care sunt cele 4 zodii afectate de Mercur Retrograd în mai-iunie 2022

-
//
12.05.2022

Astrologii anunță că Mercur Retrograd din mai – iunie 2022 afectează mai multe zodii. Prin urmare, dacă te simți ciudat, poți da liniștit vina pe poziția lui Mercur pe cer. Încă de pe data de 10 mai, Mercur se mișcă înapoi, intrând în zodia Gemeni. Din cauza acestei planete care retrogradează, vor exista probleme când va veni vorba despre călătorii, comunicare și tehnologie.

GEMENI: Pe nativii din zodia Gemeni îi așteaptă o criză existențială. Introspecția te poate ajuta atâta timp cât nu îți lași gândurile să te consume. Ceea ce poți face pentru a te scoate din această stare este să te conectezi mai mult la natură. De asemenea, e timpul să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă. În loc să stai conectat la rețelele sociale, ar fi mai bine să te conectezi la propria persoană. Chiar dacă îți place foarte mult să vorbești, acum e timpul să te relaxezi și mai mult să asculți. Vei fi surprins de efectul benefic pe care îl poate aduce această atitudine în relațiile cu cei din jur.

TAUR: Astrologii te avertizează că Mercur retrograd va ajunge în casa finanțelor, chiar sub zodia ta. Pentru a te asigura că lucrurile decurg cât se poate de simplu, e timpul să spui lucrurilor pe nume și să pui capăt speculațiilor. Taurul e semnului iubirii de sine. E timpul să le comunici celor apropiați care sunt nevoile și sentimentele tale. Ai grijă de finanțele tale pentru că pare că lucrurile o iau ușor razna. Trebuie să mai diminuezi din cheltuieli. Fii sincer cu tine și achiziționează doar lucrurile de care chiar ai nevoie.

FECIOARĂ: Mercur retrograd intră în casa familiei pentru nativii din Fecioară. Te poți aștepta la schimbări pe plan familial, dar e indicat să nu iei decizii pripite. În momentul de față poți simți că viața e foarte grea, dar trebuie să vezi aceste evenimente ca pe un semn de la univers și să rezolvi problemele ce țin de familie și partenerul de cuplu. De asemenea, astrologii avertizează că pot apărea anumite modificări în casă din cauza unor electrocasnice care nu mai funcționează. Trebuie să ai răbdare și să îți schimbi perspectiva pentru a reuși să rezolvi problemele.

PEȘTI: E posibil să te faci de râs în public, dar dacă ești atent la tot ce zici și faci, ai toate șansele să nu pățești nimic care te-ar putea face să te simți rușinat. Mercur retrograd va intra în casa imaginii publice pentru nativii din zodia Pești. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, deci trebuie să fii foarte atent la tot ce faci. Ai grijă ce îți dorești să transmiți pentru că s-ar putea să nu reușești să transmiți exact ceea ce simți. Fă tot ce poți ca imaginea ta să rămână nepătată. Renunță la lucrurile care nu te avantajează și focusează-te doar pe lucrurile care te ajută să evoluezi.