mamaplus

Care este cea mai violentă zodie din horoscop

-
//
20.05.2020

Faptele oribile ale criminalilor în serie au stârnit întotdeauna teroare în inimile oamenilor. Însă amestecul de cruzime și aparenta banalitate care îi caracterizează, provoacă și o anumită fascinație pentru această parte întunecată a societății umane.

Viețile și profilurile psihologice ale acestor criminali au fost studiate în profunzime de numeroși specialiști, care au ajuns la o concluzie cel puțin interesantă: foarte mulți ucigași în serie s-au născut sub un anume semn zodiacal!

Taurul, cea mai violentă zodie din horoscop

Autorul britanic David Jester a petrecut doi ani studiind semnele zodiacale al unora dintre cei mai notorii criminali în serie. Potrivit descoperirilor acestuia, cei mai mulți dintre aceștia s-au născut în perioada 20 aprilie – 20 mai, adică în zodia Taurului.

Taurii sunt cunoscuți ca fiind meticuloși, răbdători și organizați. Aceste trăsături devin calități de admirat în cazul persoanelor cu o structură psihică stabilă, însă pot deveni devastatoare în cazul celor ce suferă de tulburări de personalitate. Acești nativi sunt cunoscuți și pentru accesele lor de furie, care sunt cu mult mai greu de controlat de cei cu labilitate emoțională.

Lista ucigașilor în serie născuți sub semnul taurului include multe nume devenite infame în istoria omenirii: H. H Holmes, primul criminal în serie din istoria Statelor Unite; Michael Ryan, bărbatul responsabil pentru masacrul de la Hungerford; ucigașa de copii Karla Homolka; canibalul Albert Fish, supranumit Vârcolacul din Wysteria; violatorul și ucigașul de copii britanic Levi Bellfield sau criminalul în serie scoțian Robert Black.

Desigur, nu putem învinovăți zodia Taurului sau horoscopul pentru faptele acestor indivizi! Asemena ucigași pot fi găsiți în toate semnele zodiacale, însă este interesant de observat faptul că mulți dintre aceștia s-au născut în datele de 28 aprilie și 18 februarie.

Zodiile celor mai periculoși criminali în serie:

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie): Alexander Pichushkin, John Reginald Christie

Taur (20 Aprilie -20 Mai): H.H. Holmes, Michael Ryan, Albert Fish, David Copeland, Levi Bellfield, Robert Black, Steve Wright, Orville Lynn Majors, Karla Homolka, Levi Bellfield

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie): Jeffrey Dahmer, David Berkowitz, Ted Kaczynski

Rac (21 Iunie – 22 Iulie): Robert Maudsley

Leu (23 Iulie – 22 August): Myra Hindley, Anatoly Onoprienko

Fecioară (23 August – 22 Septembrie): Ed Gein, Albert DeSalvo, Henry Lee Lucas

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie): Fred West, Beverley Allitt

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Moses Sithole, Robert Pickton, Fritz Haarman

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Ted Bundy, Dennis Nilsen, Rose West

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie): John Allen Muhammad, Harold Shipman, Stephen Griffiths

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie): Lee Boyd Malvo, Joel Rifkin, Luis Alfredo Garavito, garry Ridgeway

Pești (19 Februarie – 20 Martie): John Wayne Gacy, Aileen Wuornos