mamaplus

Care este cea mai atractivă parte a corpului tău, în funcție de zodie

-
//
30.09.2020

Fiecare femeie are calități prin care iese în evidență, atrage privirile în felul ei, însă există anumite părți ale corpului care o fac irezistibilă în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec: Stilul tău activ de a fi îți face bujori în obrăjori și îți lasă mereu câteva șuvițe dezordonate de păr, care îți dau un aer sălbatic și te fac să cucerești de la prima privire.

Taur: Secretul care te face irezistibilă îți este scris pe linia gâtului. Miști gâtul cu atâta grație și îl pui în valoare cum nimeni altcineva din zodiac nu mai reușește.

Gemeni: Cei drept, ești senzuală prin simpla ta apariție, dar dacă apuci să-ți pui brațele frumoase în jurul persoanei pe care vrei să o cucerești, aceasta nu va mai putea să-ți dea drumul, fermecată fiind de atingerea lor delicată.

Rac: Sânii sunt pentru tine armele seducției, știi cum să-i conturezi într-un mod uluitor. Îmbrățișările tale strânse dau acel sentiment de acasă, de unde nu vrei să mai pleci.

Leu: Cu un simplu gest nevinovat, acela de a-ți dezgoli puțin un umăr, îi faci pe toți bărbații să-și întoarcă privirile după tine și să vrea să te sărute, să te aibă.

Fecioară: Fie că vrei, fie că nu, linia taliei tale îi fascinează pe toți. O curea elegantă o va sublinia și o va scoate în evidență, făcându-i pe bărbați să-și dorească să te strângă în brațe. 

Balanță: Ai cele mai atractive fese din tot zodiacul, chiar și tu ți le atingi destul de des printr-un gest senzual, iar bărbații pur și simplu nu-și mai pot lua privirea de la posteriorul tău.

Scorpion: Ești o apariție din cap și până în picioare, dar mereu vei atrage privirile spre zona ta intimă, unde se concentrează cea mai mare parte din energia ta.

Săgetător: Îți miști coapsele atât de senzual de parcă ai vrea să scrii cu ele o poezie amoroasă pe care bărbații trebuie să o citească în dormitor.

Capricorn: Ai cel mai maiestuos mers cu putință, acesta îți asigură o intrare regală oriunde ai merge, cucerești prin fermitatea picioarelor tale.

Vărsător: Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău sunt gambele, ai picioare de dansatoare profesionistă, pe care știi cum să le pui în valoare de la genunchi în jos.

Peşti: Probabil că pantofii s-au inventat pentru ca bărbații să cadă la picioarele tale. Prin felul în care pășești pe tălpi îi faci pe bărbați să vrea să te descalțe și să te arunce în pat.