mamaplus

5 zodii care sunt dispuse să acorde a doua șansă fostului partener

-
//
02.04.2020

Nu a spus nimeni că o despărțire este ușoară, însă unele zodii au sentimente atât de puternice pentru partenerii lor, încât și după ce relația s-a terminat, vor face orice le stă în putință pentru a mai acorda o altă șansă.

Atunci când ne decidem să mai acordăm o a doua șansă, fie că aici vorbim de o relație de prietenie, amoroasă sau profesională, ar trebui să analizăm foarte bine situația, să vedem ce este în avantajul nostru și dacă într-adevăr această decizie ne face fericite. Chiar dacă, după o astfel de hotărâre, am crede că totul se va schimba în respectiva relație, putem avea surpriza ca lucrurile să rămână la fel, poate chiar să se înrăutățească.

Astfel, iată care sunt zodiile dispuse să le acorde fostului partener o a doua șansă:

1. Taur

Femeia Taur se implică în totalitate unei relații. Își iubește foarte mult partenerul și vrea ca relația să funcționeze, iar din acest motiv încearcă să găsească o soluție de fiecare dată când între ei există un conflict. În cazul în care partenerul o dezamăgește, ea nu va sta pe gânduri și îi va acorda o a doua șansă. 

2. Rac

Femeia Rac este extrem de loială relației ei. Dacă ea și partenerul decid să se despartă, va continua să se gândească la el și la o posibilă împăcare între ei. Pentru ea contează mult mai mult sentimentele pe care le are față de partener, dar și amintirile pe care le au împreună.

3. Pești

Femeia Pești este una dintre femeile dispuse întotdeauna să îi acorde o a doua șansă partenerului. Îi e teamă de singurătate și preferă să se concentreze pe lucrurile pozitive din relație, chiar dacă a mai fost și dezamăgită de-a lungul timpului. 

4. Balanță

Atunci când femeia Balanță îi acordă a doua șansă partenerului, se gândește la posibilitatea ca acesta să se schimbe. Crede cu tărie în această idee și despărțirea o va face să aibă o altă perspectivă asupra relației. 

5. Fecioară

Femeia Fecioară știe că trebuie să învețe din propriile greșeli și chiar așa face. Mereu își asumă responsabilitatea și apreciază atunci când partenerul ei recunoaște că a greșit. Ea este încrezătoare că, după ce îi acordă o altă șansă partenerului, relația lor se va schimba în bine.