Dacă ești pasionată de astrologie, atunci știi că îți poate influența orice aspect al vieții. De la cum interacționezi cu alte persoane, până la ce fel de job alegi sau… cât de des faci sex.

Conform celor de la Bustle, un studiu recent arată că unele zodii fac mai mult sex decât altele. Cei de la compania Lovehoney au intervievat aproximativ 3500 de oameni pentru a vedea care este legătura dintre zodia pe care o au și viața lor sexuală. Iată zodiile care se pare că fac sex cel mai des:

1. Vărsător

Vărsătorii nu numai că fac sex cel mai des și se bucură de el, dar sunt și dispuși să încerce lucruri mai neobișnuite. Cei de la Lovehoney au spus că Vărsătorii sunt cei mai mari cumpărători de biciuri. Ei nu se sfiesc să-i propună partenerului noi poziții și provocări erotice, mai ales că imaginația lor nu are limite și gândesc diferit față de ceilalți oameni. Te poți baza întotdeauna pe un Vărsător ca să încingă atmosfera între așternuturi.

2. Taur

Chiar dacă Vărsătorii fac sex cel mai des, următorii la rând sunt cei din zodia Taur. Și ei sunt mari cumpărători de jucării sexuale și le place varietatea. În plus, sunt pasionali și afectuoși, reușind să se conecteze cu partenerii lor în cel mai profund mod. Dacă partenerul tău e Taur, știi sigur că cel puțin la capitolul sex vă veți înțelege de minune.

3. Pești

Îți place să joci anumite roluri în pat? Atunci ar trebui să te vezi cu cineva din zodia Pești. În medie, 3 din 5 persoane din această zodie sunt dispuse să se deghizeze în timpul actului sexual. Peștii sunt „alunecoși”, iar fluiditatea lor te va surprinde între așternuturi.

4. Fecioară

Cu cei din zodia Fecioară nu e cazul să experimentezi. Chiar dacă fac sex foarte des, Fecioarelor nu prea le plac surprizele în dormitor. Sunt foarte conservatoare, iar asta se vede și în pat. Oricum, nu te da bătută dacă vrei să încerci ceva nou cu o Fecioară. Convinge-o că e ceva ce te-ar face fericită.

5. Leu

Celor din zodia Leu le place să le fie stimulată imaginația. Studiul arată că și lor le plac jocurile și aventurile atunci când vine vorba despre sex, de aceea se poziționează pe locul 5. Și Leii sunt focoși și pasionali, adorând partidele spontane, în locuri inedite. Nu te vei plictisi, asta e sigur.