mamaplus

4 zodii feminine care fură bărbații altora. Ferește-te de ele!

-
//
05.11.2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiile feminine care nu stau pe gânduri și fură bărbații altora. De patru zodii trebuie să te ferești dacă vrei să nu-ți pierzi bărbatul, spune el. Lista celor mai „de ferit” zodii începe cu Berbec, Gemeni și Săgetător, dar nici femeia Leu nu stă prea mult pe gânduri.

Femeia Berbec

Prima pe lista „neagră” a zodiilor care fură bărbații altora este femeia berbec, care nu stă pe gânduri deloc atunci când i se pune pata pe un bărbat. Chiar și dacă este vorba de iubitul celei mai bune prietene ale sale, dacă femeia berbec este atrasă de bărbatul nou apărut în relația acesteia, acționeză imediat. Nu-i place deloc să fie trădată, dar faptul că-l încită pe el la trădare o îndârjește și o provoacă să scoată toate armele pe care le are la dispoziție.

Nu se simte deloc vinovată că distruge o relație, ba din contră este capabil să spună că el este vinovatul pentru că a ales-o pe ea, exclusiv pentru farmecul ei irezistibil. Femeile Berbec sunt unele din cele mai încrezătoare dintre zodii.

Femeia Gemeni

Femenii sunt de departe cele mai jucăușe zodii, indiferent că sunt bărbați sau femei. Femeile gemeni profită de dualitatea lor și amețesc cu vorbele pe care le au la „degetul mic” orice bărbat pe care li se pune pata. Mihai Voropchievici a explicat că mintea sa periculos de misterioasă și instabilă, o face tocmai să „vâneze” pe oricine-și dorește cu orice consecință. Nu ține cont că rănește persoana dragă căruia îi fură bărbatul și de cele mai multe ori după ce îi iese planul se plictișete de relația cu acesta.

Femeia Săgetător

Si pe nativa Sagetator e bine sa stai cu ochii atunci cand se afla prin preajma barbatului iubit. E frumoasa si are un spirit liber, e plina de viata, extrem de sexy si atrage ca un magnet barbatii. Asadar, nu e de mirare daca sparge casnicii, daca distruge relatii. Atunci cand ii place un barbat, isi elibereaza toata feminitatea de care e capabila, iar acesta nu va ramane insensibil la farmecele ei fiindca nu are cum. Practic, ea nu face altceva decat sa isi testeze limitele.

Femeia Leu

Deși de fel sunt statornice, familiste și nu se pretează la a „pescui” bărbați din alte relații sau căsnicii, în funcție de ascendentul pe care-l are. Mihai Voropchievici explică că deși sunt rare cazurile, reamintește că un Leu obține tot ceea ce-și dorește. Așadar, chiar dacă stabilitatea este tot ce contează pentru ele, vine și o perioadă în viața femeii Leu în care arată că este regina „junglei”.