mamaplus

4 zodii de femei care te vor trăda atunci când nu te aștepți

-
//
09.04.2021

În dorința de a obține cu orice preț ceva, unele femei sunt gata să-și trădeze fără ezitare chiar și cele mai bune prietene. Este adevărat că, există și excepții, însă în mare parte adevărul este la suprafață. Când vine vorba de astrologie, există câteva semne zodiacale în care nu ar trebui să ai deloc încredere pentru că te vor dezamăgi cu prima ocazie.

BERBEC: În ciuda faptului că la prima vedere nativii Berbec par de încredere, adevărul este că ar trebui să ai mare grijă în privința lor. Pot fi prieteni extraordinari și îți pot oferi sprijinul atunci când ai nevoie, dar când vine vorba de a alege între altcineva și propria persoană, în mod cert nu vor sta pe gânduri și îți vor trăda încrederea. Își urmăresc propriul scop și te vor dezamăgi atunci când nici nu te aștepți.

GEMENI: Gemenii își schimbă foarte repede părerea despre cineva și din cauza asta cei din jur își pierd încrederea în ei destul de ușor. Se vor preface că îți sunt prieteni și vor face în așa fel încât să îți demonstreze că te poți baza pe ei. Ba mai mult decât atât, te vor convinge să îți arăți vulnerabilitățile în fața lor, iar atunci când întâmpini o situație dificilă, te vor abandona fără a se gândi de două ori. 

LEU: Leii sunt extrem de ambițioși, luptă pentru ceea ce își doresc, iar dacă asta înseamnă că trebuie să își trădeze cel mai bun prieten, să fii convinsă că vor ajunge și în acel punct. Nu se gândesc prea mult atunci când dezamăgesc pe cineva și sunt conștienți că acea persoană va fi rănită. Se pun pe primul loc și fac în așa fel încât să își îndeplinească toate dorințele, chiar dacă par greu de îndeplinit.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii au un stil de viață activ și se implică într-o mulțime de proiecte. Vor să se înconjoare de persoane care sunt la fel ca ei, plini de energie, dornici de aventură și cu simțul umorului. În cazul în care se plictisesc de tine, te vor trăda foarte ușor și vor căuta să se împrietenească cu alte persoane. Prioritatea lor este să se bucure cât mai mult de viață.