13 perechi neobișnuite de zodii care vor forma un cuplu toată viața

-
//
05.04.2019

Ți s-a întâmplat să te îndrăgostești de o persoană complet neașteptată? Să te trezești că te gândești la un bărbat alături de care nu te-ai fi putut imagina niciodată? Ne gândim de multe ori că, atunci când vine vorba de viața amoroasă, toți avem un anumit tip de oameni de care ne simțim atrași și alături de care ne vedem alături întreaga viață. Însă acest lucru este foarte departe de adevăr. Există un motiv pentru care se spune că opusele se atrag – când vine vorba despre dragoste, acesta este de multe ori adevărul!

Bărbatul Taur și Femeia Balanță

Bărbații Taur sunt adesea văzuți ca fiind cu picioarele pe pământ, lucru care nu se poate spune despre femeile Balanță – sau cel puțin oamenii nu observă această parte a personalității lor. Adevărul este însă că există această parte și este atât de similară cu cea a nativilor Taur. Tot ceea ce au nevoie este de o persoană care să le-o scoată la lumină. Aceste două zodii au mai mult în comun decât își pot imagina cei din jur.

Bărbatul Scorpion și Femeia Fecioară

Acesta este un cuplu perfect, dar la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Se presupune că nativele Fecioară sunt genul de femei cărora le place să își trăiască viața după un plan bine stabilit și nu lasă nimic la voia întâmplării, în timp ce bărbații Scorpion sunt spontani și trăiesc în funcție de ceea ce simt în momentul respectiv. De fapt, femeia Fecioară caută un bărbat care să o poată scoate din carapacea sa, iar nativul Scorpion caută o femeie care să îi arate un alt fel de lifestyle și să îl aducă cu picioarele pe pământ.

Bărbatul Fecioară și Femeia Pești

Nativele Pești sunt creative, persoane relaxate care își trăiesc viața mai mult cu capul în nori. Ceea ce este contrar genului de femei de care nativii Fecioară sunt în mod normal atrași. Însă, a fi cu o femeie Pești este exact ceea ce are nevoie bărbatul Fecioară pentru a învăța să fie mai relaxat și pentru a-l determina să își exploreze latura artistică. În același timp, el o va ajuta să devină o persoană mai concentrată și mai atentă la lucrurile care îi pot aduce succesul.

Bărbatul Balanță și Femeia Rac

Este nerecomandat să te implici într-o relație având în minte numai faptul că partenerul tău se va schimba de dragul tău. Nu spunem că este imposibil, dar nu ar trebui să ai asemenea așteptări. Însă atunci când vorbim despre bărbatul Balanță și femeia Rac, el se va schimba cu siguranță în mai bine datorită ei. Ea va scoate la lumină tot ceea ce este mai bun în el și va fi uimită de omul pe care îl va avea alături toată viața.

Bărbatul Pești și Femeia Leu

Bărbații Pești au tendința de a fi mai tăcuți și de a păstra lucrurile numai pentru ei. Ei bine, oricine a întâlnit o femeie Leu știe că aceasta este exact opusul. Deci cum ar putea un astfel de cuplu să treacă peste diferențele lor și să reziste pentru un timp îndelungat? Este simplu: faptul că are alături o femeie Leu îl va încuraja pe bărbatul Pești să se exprime așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Va reuși să renunțe la toate limitele pe care și le impusese singur și își va schimba complet stilul de viață.

Bărbatul Capricorn și Femeia Săgetător

Cum ar putea oare bărbatul Capricor,n care poate munci fericit chiar și 60 de ore pe săptămână, să formeze un cuplu cu femeia Săgetător care ar prefera să traiască liber și să colinde întreaga lume doar cu un rucsac în spate? Ei bine, chiar se poate. Faptul că are alături o femeie Săgetător scoate la lumină o latură complet nouă a bărbatului Capricorn. El va simți că dorește să își testeze limitele pe care și le-a impus singur, iar ea îl va duce în aventuri la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Bărbatul Gemeni și Femeia Taur

Este dificil și să ni-l imaginăm pe bărbatul Gemeni ca având o relație serioasă mai ales pentru că vorbim despre nativii care ar prefera să petreacă până dimineața și să nu stea acasă să urmărească un film la televizor. Însă toate acestea se vor schimba atunci când bărbatul Gemeni va întâlni femeia Taur. El va realiza brusc că există mult mai multe lucruri importante în viață decât a sta târziu și va fi dispus să își schimbe vechile obiceiuri pentru ea.

Bărbatul Leu și Femeia Capricorn

Ai putea asuma că acest cuplu ar fi imposibil pentru că amândoi sunt prea competitivi pentru a fi fericiți împreună. Este adevărat că nu vor renunța la scopurile lor pentru nimic în lume, însă a avea alături o persoană competitivă și ambițioasă nu este descurajantă pentru că nu se vor vedea ca fiind rivali în drumul lor către succes. În schimb, ei vor acționa ca o echipă și se vor încuraja non-stop.

Bărbatul Vărsător și Femeia Gemeni

Pentru ca relația dintre aceste două semne zodiacale să fie una de succes, amândoi trebuie să fie pregătiți să comunice onest și să facă unele compromisuri. Însă cele două semne zodiacale sunt atât de atrase unul de celălalt, încât toate aceste aspecte chiar nu contează.Femeia Gemeni simte nevoia să fie o persoană socială, în timp ce bărbatul Vărsător preferă timpul petrecut de unul singur. Dar, după ce vor găsi o balanță între aceste aspecte, relația va fi una perfectă.

Bărbatul Gemeni și Femeia Taur

Este adevărat că nimeni nu s-ar aștepta la o relație între bărbatul Gemeni, care este un fluture social, și femeia Taur, care ar putea petrece și o săptămână fără să vorbească cu cineva și să fie în continuare fericită. Însă, cumva, o astfel de relație are șanse de succes. Da, prietenii lor vor fi șocați, însă nativii acestor două zodii nu pun mare preț pe părerile celor din jur – o trăsătură care îi unește. Vor fi foarte fericiți atâta timp cât nu îi vor lăsa pe cei din jur să le influențeze alegerile personale.

Bărbatul Rac și Femeia Vărsător

Ce este cel mai important pentru femeia Vărsător? Autenticitatea și sinceritatea. Din acest motiv îi este foarte dificil să găsească o persoană cu care să rezoneze în totalitate. Sunt persoane selective, atât atunci când vorbim despre relații, dar și despre prietenii – nu își petrec timpul cu oricine. Și ce calități găsește la un bărbat Rac? Ai ghicit – autenticitate și sinceritate. Deși personalitățile lor par foarte diferite la prima privire, atunci când nativii acestor două zodii se vor întâlni, vor afla cu adevărat ce înseamnă dragoste la prima vedere.

Bărbatul Vărsător și Femeia Săgetător

Bărbatul Vărsător și Femeia Săgetător au una dintre cele mai adorabile conexiuni. Femeile Săgetător trăiesc după propriile lor reguli și deși ar putea părea că stilurile lor de viață nu sunt deloc compatibile, exact acest lucru este cel pe care bărbatul Vărsător îl admiră la ea. Ei par să se înțeleagă unul pe altul la un nivel adânc, ce poate părea inaccesibil celor din jur. Nici măcar nu au nevoie să vorbească pentru a comunica despre ceea ce simt – ai senzația că se cunosc dintr-o viață anterioară și în sfârșit acum au ocazia de a fi împreună.

Bărbatul Berbec și Femeia Pești

Mulți nu vor considera că această combinație ar putea fi una de succes din simplul motiv că femeile Pești sunt romantice incurabile, în timp ce bărbații Berbec sunt mult mai relaxați atunci când vine vorba despre relații. Da, există această diferență între ei, înspă în momentul în care vor ajunge să-și înțeleagă unul altuia punctul de vedere vor descoperi că au mult mai multe lucruri în comun decât s-ar fi gândit. Amândurora le place să călătorească, să citească, să învețe lucruri noi, să își facă prieteni noi – vor forma acel cuplu care are mereu parte de aventuri incredbile.

Sursa