mamaplus

Horia Brenciu, profund impresionat de gestul făcut de fiul lui, Toma: „Sunt un tată și mai împlinit!”

-
//
22.02.2024

Horia Brenciu este un adevărat exemplu de dedicare familială, un soț exemplar și un tată deosebit. Își găsește bucuria în gesturile de afecțiune venite din partea copiilor săi, iar recent a avut parte de o astfel de experiență. Toma, fiul pe care l-a adoptat de mic, a avut o inițiativă care l-a mișcat profund, motiv pentru care a ales să împărtășească momentul cu urmăritorii săi online.

mamaplus

Horia Brenciu, emoționat de gestul fiului său

Micuțul a făcut un gest special, „o premieră” pentru el, pe care artistul a surprins-o și împărtășit-o cu entuziasm. Horia Brenciu este tatăl a patru copii, iar Toma, cel mai mic dintre ei, a fost adoptat chiar de la naștere, după ce mama sa naturală a decis că nu poate avea grijă de el. În cadrul familiei artistului, Toma a crescut într-un mediu plin de dragoste și fericire, iar acum, Horia Brenciu culege roadele devotamentului său ca tată.

Cu un sentiment de mândrie și bucurie copleșitoare, artistul a împărtășit cum Toma i-a pregătit pentru prima oară micul dejun și i l-a servit cu mare atenție, oferindu-i artistului ocazia de a-și privi fiul cu multă emoție și admirație.

mamaplus

„Fiecare zi alături de copiii mei e o bucurie. Azi am trăit încă una: primul meu mic dejun pregătit de fiul meu, Toma. Sunt un tată și mai împlinit! Iubire, îți mulțumesc că mi-ai pregătit omleta. Asta înseamnă să fii un tată fericit, atunci când fiul tău frumos îți face micul dejun.”, a menționat Horia Brenciu în mediul online.

Artistul a vorbit despre procesul de adopție al băiatului

În emisiunea „Profesioniștii” de la TVR 1, Horia Brenciu a făcut mărturisiri despre cum a decurs adopția fiului său, Toma.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

 

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, ‘Sarabanda’, la TVR, ‘Asul din mânecă’, la Național TV, și filmul serial ‘Om sărac, om bogat’, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”

sursa