mamaplus

Horia Brenciu, către fiicele sale: ”Puteți intra în relații cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru”

-
//
09.03.2022

Horia Brenciu are patru copii de care este foarte mândru. Soția acestuia are două fete dintr-o căsnicie anterioară, însă artistul nu a făcut niciodată diferențe între aceştia, ba mai mult le iubeşte extrem de tare deşi nu este tatăl lor biologic. De asemenea, Alice și Horia Brenciu au împreună o fetiță, dar și un băiețel pe care l-au adoptat. În cadrul podcastului său, într-o discuție cu Andreea Raicu, Brenciu a dezvăluit ce sfat au primit fetele sale în ceea ce priveşte relațiile.

Cântărețul îşi doreşte ca fiicele sale să fie atente la comportamentul celui pe care îl aleg să le fie alături.

„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește. Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații. Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?”, a spus artistul.

Ce spune Andreea Raicu despre relații

În continuare, Andreea Raicu a mărturisit faptul că fiecare are nevoie de o persoană care să îl facă să se simtă important. Mai mult, vedeta susține că este la fel de important să existe o conexiune reală cu partenerul de viață.

„În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela. Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă. Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos”, a mărturisit vedeta.

mamaplus