mamaplus

”Hopa, las’ să știe Europa”: Irina și Serghei Kovalsky marchează 10 ani de căsnicie într-un mod inedit (VIDEO)

-
//
10.06.2022

Dacă anul trecut au sărbătorit ziua nunții pe plajele însorite din Maldive, în acest an o fac acasă, cu microfonul în mână. Unul dintre cele mai admirate cupluri de la noi, Irina și Serghei Kovalsky sărbătoresc astăzi nunta roz sau de aluminiu. Cu această ocazie, cei doi au lansat o nouă piesă și videoclip, alături de cei trei copii ai lor. Micuții Elizaveta (9 ani), Serghei (6 ani) și Anghelina (2,5 ani) au țopăit și s-au distrat împreună cu părinții lor pe ritmurile piesei în care se cântă despre ”dragoste ca-n filme„ și ”cel mai bun soț și tată”.

Irina Kovalsky spune că își amintește că în ziua în care s-au căsătorit a avut parte de cele mai frumoase momente, alături de cei mai veseli musafiri. Deși, la aniversarea de anul trecut mărturisea că dacă ar întoarce timpul înapoi ar schimba multe lucruri și chiar nu ar mai face nuntă deloc.

Cert este că acum sunt un cuplu armonios, iar fiica cea mare, Elizaveta, a moștenit talentul și dragostea pentru muzică. Ea are deja și un nume de scenă – Liza Sky, iar în iarna acestui an a lansat prima ei piesă.

Cum arată noul videoclip aniversar al cuplului, vezi mai jos.