mamaplus

Heidi Klum a pozat seminud. Cum arată modelul după patru nașteri

-
//
16.06.2021

Celebrul model Heidi Klum, care încă își impresionează fanii cu fizicul ei de invidiat, a postat de curând o fotografie într-o ipostază incendiară pe contul său de Instagram. Heidi a îmbrăcat un tricou decupat alb, care îi sublinia bustul pe jumătate dezgolit și un bikini negru, fiind cu abdomenul perfect lucrat la vedere.

Fostul model Victoria’s Secret în vârstă de 48 de ani le dă lecții femeilor mai tinere care își doresc să arate excepțional, chiar și atunci când înaintează în vârstă. Cu un trup suplu, picioare lungi și o talie de viespe, Heidi are toate motivele pentru a fi considerate una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor.

mamaplus

Cu un asemenea fizic, după 4 nașteri, Heidi a reușit să cucerească un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât ea, fiind căsătorită cu Tom Kaulitz din 2019. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes și cu un trup de invidiat, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale.

Se pare că Heidi Klum era însărcinată în patru luni atunci când a defilat pe podium pentru Victoria’s Secret. Ea a mărturisti totul prin intermediul unui videoclip din perioada în care se afla la prezentarea de modă. Un lucru este evident, fotomodelul și-a ascuns extrem de bine sarcina, iar silueta ei era de invidiat.

mamaplus