mamaplus

Gwyneth Paltrow, dezvăluiri neașteptate: „Am avut două cezariene, era să mor”

-
//
28.10.2021

Celebra actriță Gwyneth Paltrow a vorbit dintotdeauna deschis despre viața ei intimă, despre subiecte tabu, rutina de îngrijire și multe altele. De data aceasta, vedeta a vorbit despre sarcină. Mai exact, despre momentul în care a adus-o pe lume pe fiica ei Apple Martin și despre care spune că a fost aproape fatală.

Invitată la podcast-ul actorului Dax Shepard, actrița în vârstă de 49 de ani a oferit detalii despre nașterea fiicei sale, dar și despre cicatricile cu care a rămas în urma operației de cezariană și cât de pozitivă este în privința lor.

„Am avut două cezariene. Fiica mea a fost o urgență, a fost o nebunie, aproape am murit. Nu era deloc bine”, povestește actrița în podcast.

Vedeta a continuat explicând că intervențiile de cezariană au lăsat-o cu cicatrici cu care nu era obișnuită să le aibă. De asemenea, mărturisește că nu este prima oară când era să piardă o luptă.

Un alt moment crunt din viața ei a fost atunci când a avut un avort spontan cu cel de-al treilea copil pe care fostul cuplu urma să îl aibă. La vremea aceea, Gwyneth Paltrow forma un cuplu cu Chris Martin, alături de care are doi copii.

„Am avut o experiență foarte urâtă când am fost însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar lucrurile nu au decurs cum trebuie și aproape am murit”, a spus în 2013 pentru Daily Mail.