mamaplus

Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk, este din nou însărcinată? (FOTO)

-
//
30.12.2021

Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk, a stârnit iar controverse! Ultima fotografie postată pe contul ei de Instagram i-a făcut pe fani să creadă că este însărcinată pentru a doua oară.

Atunci când creatorul Tesla a început o relație cu excentrica artistă, multă lume a crezut că afaceristul și-a întâlnit, în sfârșit, jumătatea. Din păcate însă, chiar dacă au devenit părinții unui băiețel, cei doi s-au despărțit.

Elon a avut mereu o viață amoroasă extrem de agitată. Nu a ezitat să divorțeze atunci când se plictisea de partenera de viață. După o scurtă perioadă în care s-a iubit cu Amber Head, a urmat povestea de dragoste cu artista Grimes.

Cei doi s-au afișat împreună la evenimente publice și păreau foarte fericiți. În anul 2020 a venit pe lume și fiul lor, după doi ani de relație. De altfel, numele ales pentru micuț – X Æ A-Xii – a stârnit valuri de reacții în întreaga lume. Nu a durat mult timp însă până când cei doi și-au spus “Adio!”.

În luna septembrie a anului trecut, chiar fondatorul Tesla, în vârstă de 50 de ani, confirma despărțirea de Grimes, în vârstă de 33 de ani. “Suntem semi-separați, dar încă ne iubim reciproc și ne vedem adesea”, a declarat atunci Elon Musk pentru Page Six.

Acum, cântăreața a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, în care se vede foarte evident o burtică de gravidă. Imediat au apărut sute de mesaje și comentarii din partea fanilor nedumeriți.

mamaplus

Deși nu a dat încă un răspuns oficial, mulți nu exclud inclusiv posibilitatea ca Grimes și Elon Musk să aibă încă un copil împreună. Rămâne de văzut cum se va lămuri acest mister, în cele din urmă.