mamaplus.md

Graviduța Meghan Markle i-a cucerit pe oaspeții de la British Fashion Awards 2018

-
//
11.12.2018

Ducesa de Sussex, care la primăvară va deveni mămică, i-a surprins pe cei care au participat la British Fashion Awards 2018, premiile modei britanice, urcând pe scenă pentru a o premia pe Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă.

mamaplus.md

După ce a lăudat industria modei din „noua ei casă, Marea Britanie”, Meghan Markle i-a înmânat lui Keller, directorul artistic al Givenchy, premiul de designerul anului pentru vestimentație feminină.

Premiul trebuia oferit de actrița Rosamund Pike, dar după ce aceasta a urcat pe scenă a anunțat că un invitat special i se va alătura pe scenă. Ducesa de Sussex a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un singur umăr, semnată Givenchy. 

Ea a descris-o pe Keller ca „designerul britanic care conduce scena globală a modei cu viziunea și creativitatea ei, dar si cu o amabilitate incredibila”.

Urcând pe scenă, Clare Waight Keller a fost vizibil emoționată de prezența ducesei și a descris surpriza ca fiind „un moment incredibil de special”. 

mamaplus.md

„Această femeie este atât de uimitoare și am avut ocazia să o cunosc pe Meghan la un nivel atât de personal”, a spus designerul în discursul său de acceptare. În cadrul evenimentului care a strălucit și prin prisma vedetelor care și-au făcut apariția pe covorul roșu, au fost premiați lideri de afaceri, designeri de accesorii și mulți alții.

mamaplus.md