mamaplus

Gina Pistol și Smiley, într-o nouă vacanță cu Josephine, fiica lor

-
//
13.09.2023

Gina Pistol, Smiley și Josephine, fiica lor în vârstă de doi ani, se relaxează acum într-o vacanță în Grecia. Deși însă nu i-au arătat public chipul micuței, prezentatoarea a pozat-o într-o ipostază inedită pe fetiță acum, alături de tatăl ei celebru.

mamaplus

În urmă cu câteva zile, familia a părăsit România, cu destinația Grecia. Au ales o destinație nu foarte îndepărtată, unde de bucură de zile întregi de relaxare, mai ales Smiley, care a avut un program încărcat cu multe cântări, evenimente și filmări pentru „Vocea României”, scrie libertatea.ro.

Artistul a fost cel care a arătat mai multe fotografii din vacanță, a postat mai multe imagini la secțiunea Instastory, pe Instagram. A surprins în pozele lui peisaje superbe, dar s-a pozat și cu celebra salata grecească, care spune că e pe placul lui. 

Nici Gina Pistol nu s-a lăsat mai prejos, și ea a făcut câteva poze și le-a arătat fanilor ei din mediul online. Tot ea a fost și cea care a filmat-o pe Josephine în costum de baie, mergând cu tatăl ei la plajă. Sunt surprinși de la spate, nici de data aceasta nu i-a arătat chipul micuței.

mamaplus