mamaplus

Gina Pistol se confruntă cu un simptom ciudat: ”Nu știu dacă cauza e hormonală sau post-COVID”

-
//
08.04.2022

La un an de când a devenit mamă pentru prima oară, Gina Pistol a dezvăluit că se confruntă cu o problemă pe care nici măcar ea nu știe cum să și-o explice. Vedeta a mărturisit că trece prin anumite schimbări care nu știe dacă sunt din cauza hormonilor sau a faptului că a avut coronavirus. 

Vedeta din România nu a putut să le ascundă fanilor faptul că trece prin momente dificile și a dezvăluit că părul său are un miros ciudat și nu își poate explica din ce cauză. Gina Pistol a adăugat faptul că nu a schimbat nimic din rutina sa de îngrijire a părului. 

”Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat. Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat. Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.