mamaplus

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit la un an de când au devenit părinți

-
//
29.10.2021

După o relație de aproape 7 ani și la un an distanță de momentul în care au devenit părinți, Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Motivul discordiei? O altercație pe care artistul ar fi avut-o cu mama iubitei sale, Yolanda Hadid.

Nu este însă pentru prima oară când ei decid să pună punct relației, iar apoi se împacă. Gigi și Zayn păreau însă că s-au liniștit în ultimul an, după ce au devenit părinți. Conform presei internaționale, de data aceasta nu ar mai fi loc de împăcare. Se concentrează însă pe a avea o relație bună în continuare de dragul fetiței lor, Khai.

Vestea despărțirii vine după ce mama supermodelului, Yolanda Hadid, l-a acuzat pe „ginerele” său de agresiune. Aceasta spune că a avut o altercație cu Zayn Malik, moment în care acesta a agresat-o fizic. Zayn Malik, pe de altă parte, a negat vehement aceste acuzații.

„Nu mai formează un copul acum. Totuși, sunt amândoi părinți foarte buni. O cresc împreună pe Khai. Yolanda este foarte protectoare atunci când vine vorba despre Gigi. Vrea tot ce e mai bun pentru fiica și nepoata ei”, a declarat un apropiat al familiei Hadid.

Informația a fost confirmată și de reprezentanții supermodelului. Au cerut însă discreție și dreptul celor doi la intimitate.

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au început povestea de dragoste în noiembrie 2015. S-au despărțit apoi în 2018. Un an mai târziu, s-au împăcat și au făcut un copil împreună.