mamaplus

Gigi Hadid și Zayn Malik, prima apariție în public alături de fiica lor (FOTO)

-
//
26.03.2021

Ultima apariție în public a celebrului cuplu a avut loc în urmă cu aproximativ un an, deci toată lumea s-a bucurat când i-a văzut plimbându-se pe străzile din New York alături de fetița lor, Khai. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar ținuta aleasă de model a dezvăluit că și-a revenit foarte bine după sarcină.

Zayn Malik a decis să poarte pentru această ocazie o jachetă de piele și o pereche de pantaloni din denim. Gigi Hadid, ce tocmai s-a vopsit roșcată, a decis să își asorteze noua coafură cu blazerul și fularul. De asemenea, aceasta a mai optat pentru un crop top, pantaloni din denim, încălțăminte sport și șosete galbene.

mamaplus

Prin faptul că a ales să afișeze un crop top alb, Gigi Hadid a demonstrat că a revenit la silueta perfectă pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Modelul și cântărețul au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, după ce vedeta a adus-o pe lume pe micuța Khai.

Zayn a făcut recent și câteva dezvășuiri emoționante despre fiica lui.

„Sincer, este uimitor. O mulțime de oameni ne-au avertizat, înainte ca ea să se nască, de faptul că va exista o schimbare masivă și altele. Dar sincer, este un copil uimitor. A fost ușor pentru mine și Gigi să ne adaptăm. Ne-a ușurat treaba, doarme bine, iubește laptele. Pentru moment tot ce trebuie să facem este să o hrănim și să îi schimbăm scutecele.”, mărturisește proaspătul tătic.

mamaplus

”Faptul că a fost atât de ușor să mă adaptez este cu adevărat surprinzător pentru mine, pentru că ador să îmi petrec zilele cu ea, să stau cu ea, să ne relaxăm. Ne uităm la emisiuni pentru copii la televizor, pe Netflix, învățăm rime pentru grădiniță, îi cânt. Este un ritm de viață diferit, dar a fost ușor să mă adaptez.”, a mai spus Zayn Malik pentru show-ul ‚Valentine In The Morning’.

mamaplus