mamaplus

Gesturile frumoase contează. Află povestea lui Constantin Plămădeală

-
//
15.10.2019

Eroul nostru știe să prețuiască tot ce îl înconjoară, pentru că încă din copilărie a fost diagnosticat cu invaliditate de gradul I. Constantin este originar din satul Ulmu și în prezent locuiește cu mama sa, căreia îi este dificil să îl ajute din cauza vârstei.

O ajută pe mama sa la treburile din gospodărie, iar mâinile lui dibace le reușesc pe toate. Îi place să repare aparate casnice, începând cu telefoane, radiouri, fiare de călcat și până la fierbătoare electrice. Știe să coase o pereche de pantofi sau cizme, care din cauza drumurilor rele din sat se uzează foarte repede. În loc să arunce lucrurile vechi, oamenii din sat îl roagă să le repare și să le dea o nouă viață.

Singurul lucru pe care îl reușește cu greu Constantin este să se deplaseze. Fie că are nevoie să meargă după la magazinul aflat la 2 km distanță, fie că vrea să ajungă la biserica de pe deal, sau la un vecin ca să mai socializeze.

Echipa Acces Imobil este profund marcată de povestea lui Constantin. Datorită mobilizării întregii echipe, dar și a altor persoane de bună credință a fost posibilă achiziționarea unui cărucior electric special dotat, ce îi va ușura considerabil deplasarea și activitățile zilnice.

Acum, Constantin a “pășit” spre o nouă etapă în viața sa care nu-l va mai face să se simtă izolat, ci îi va oferi șansa de a trăi așa cum nu a mai făcut-o până acum!

Echipa Acces Imobil le mulțumește tuturor pentru implicare și posibilitatea de a realiza acest vis.

P.S. A doua zi dimineață, după ce am reușit să îi implinim visul, Constantin ne-a sunat și ne-a spus că a fost posibil să urce cu ușurință dealul care duce spre biserică…

Doritorii de a-l ajuta pe Constantin pot apela la numărul de telefon: 067 490 565.