mamaplus

Gerard Pique, surprins alături de o blondă misterioasă după despărțirea de Shakira (FOTO)

-
//
23.06.2022

Shakira și tatăl copiilor ei, Gerard Pique, au luat-o pe drumuri separate. Atât la propriu, cât și la figurat. La scurt timp după ce au anunțat că se despart pentru că frumoasa artistă l-ar fi prins pe fundașul Barcelonei înșelând-o, acum amândoi au plecat în vacanță, dar separat. În timp ce Shakira încearcă să se detașese de la probleme de cuplu, alături de cei doi copii ai lor, Pique se bucură de ultimele zile înainte de a se întoarce la antrenamente, alături de o femeie misterioasă.

Fostul partener al Shakierei a participat, recent, la o convenție din Suedia, în calitate de CEO al companiei sale, Kosmos. Bărbatul a profitat de ocazie și și-a prelungit șederea acolo cu câteva zile, probabil pentru a se deconecta de la evenimentele recente din viața sa.

Dar se pare că fundașul Barcelonei nu a mers în vacanță singur. El a fost surprins într-un club din Stockholm, alături de o blondă misterioasă. Deși Pique purta o glugă pe cap, pentru a nu fi recunoscut, cei din jur l-au remarcat imediat.

mamaplus

Fotografia care acum face înconjurul internetului, a fost făcută de Katrin Zytomierska, o femeie de afaceri și influencer în Suedia. Femeia este chiar patroana clubului în care catalanul a petrecut câteva ore alături de femeia care l-a însoțit și potrivit declarațiilor ei, a publicat imaginea pentru a să se răzbuna pe fotbalist că nu a vrut să îi salute fiul.

Ea a povestit, într-o postare pe Instagram, că a mers să îl abordeze pe sportive cerându-i direct să îi salute fiul, dar el a refuzat. Extrem de deranjată de acest lucru, ea a postat imaginea pe rețelele de socializare și l-a acuzat că „i s-a urcat faima la cap”.

„Ascultă-mă, ratatule. Probabil că toate fetele de la acea petrecere voiau să facă dragoste cu tine, dar eu, când te văd, mă gândesc la fiul meu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru că poți dribla cu o minge? Asta nu mă impresionează. Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine”, i-a reproșat Katrin Zytomierska, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, unde o urmăresc peste 170.000 de persoane.