mamaplus

Georgina Rodriguez a revenit în sala de sport la aproape o lună de când a născut

-
//
19.05.2022

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a revenit în sala de sport la câteva săptămâni de când a devenit mama unei fetițe. Tot atunci, aceasta a trecut prin momente dificile, întrucât unul dintre gemenii ei, un băiețel, s-a stins din viață.

Georgina Rodriguez a trecut prin momente extrem de dificile la sfârșitul lunii aprilie. Partenera lui Ronaldo aștepta cu nerăbdare să-și țină în brațe gemenii, însă unul dintre ei, un băiețel, s-a stins din viață. Acum, însă, la aproape o lună de zile de la momentul dificil, tânăra a revenit în sala de sport și a ținut să se le arate acest lucru fanilor de pe rețelele sociale.

mamaplus

Îmbrăcată în haine lejere, precum un maiou roz și niște colanți, Georgina Rodriguez s-a fotografiat în fața unei oglinzi dintr-o sală de sport. De asemenea, în fotografia respectivă, aceasta poartă și o centură neagră, cel mai probabil pentru a o ajuta să se recupereze mai repede după sarcină.

Deși nu zâmbește în imaginea respectivă, tânăra a ținut să le arate fanilor că și-a recuperat silueta de invidiat într-un timp record, așa cum s-a întâmplat și în 2017, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Alana Martina.

Totodată, de curând, Georgina a făcut publică o fotografie în care apare fiica ei, Esmeralda. În imaginile respective, micuța apare în timp ce doarme.

mamaplus

”Bella Esmeralda. 18 aprilie 2022.”, a scris ea în dreptul fotografiilor ce au adunat peste șase milioane de aprecieri.