mamaplus

Georgina Rodriguez, prima apariție în costum de baie după naștere

-
//
21.06.2022

Georgina Rodriguez se află în vacanță cu Cristiano Ronaldo și copiii lor. Superstarul Manchester United a plecat în vacanță împreună cu familia, pentru că în sfârșit i se oferă șansa de a se relaxa după un sezon agitat la Old Trafford, fiica sa nou-născută fiind și ea inclusă în fotografiile de pe rețelele sociale.

Noile fotografii cu Georgina în costum de baie au fost apreciate de fanii din întreaga lume. Proaspăta mămică arată impecabil și a ales să poarte un costum din două piese care o avantajează perfect.

 

mamaplus

Superstarul portughez se poate bucura acum de un timp liber cu familia sa, după un sezon agitat atât pe plan intern, cât și internațional. 

mamaplus

Cristiano Jr, 11 ani, Eva, 5 ani, Matteo, 5 ani, Alana Martina, 4 ani au fost fotografiați în jurul tatălui lor într-o postare pe Instagram pe pagina Georginei.

mamaplus
mamaplus

Între timp, nou-născuta Bella Esmarelda a fost arătată în brațele mamei sale, fiind născută în urmă cu doar două luni. Ea a fost unul dintre cei doi gemeni așteptați de cuplu la începutul acestui an, dar, din păcate, băiețelul a murit.

După postarea lui Rodriguez înainte de vacanță, Ronaldo însuși a urmat exemplul după ce familia a ajuns la destinație. El a postat o imagine cu toți așezați în jurul mesei la cină, cu descrierea: „Vacanță cu dragoste”.

mamaplus