mamaplus

Georgina Rodriguez a fost la un pas să se despartă de Cristiano Ronaldo

-
//
31.01.2022

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea celebrităților. Împreună au o familie numeroasă, bani, succes şi sunt admirați de mulți. Însă lucrurile dintre ei nu au fost mereu ca acum! Cei doi au avut un moment în care nu şi-au mai vorbit deloc.

Protagonista celui mai popular serial actual de pe Netflix „I Am Georgina‟, soția lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), spune că viața lângă starul portughez de la Manchester United „este la fel ca în altă familie‟. În primul sezon al serialului, Georgina (28 de ani) îşi pune pe tapet viața luxoasă pe care o duce în cele mai frumoase oraşe ale lumii. „Am trecut de la vânzarea articolelor de lux, la purtarea lor pe covorul roşu. Am milioane de urmăritori şi sunt femeia celui mai urmărit şi iubit bărbat din lume‟, spune ea.

Georgina Rodriguez, o cenuşăreasă modernă

Rodriguez şi Ronaldo sunt împreună din anul 2016. Nu sunt căsătoriți, dar împreună au 4 copii şi, în prezent, cei doi aşteaptă încă o pereche de gemeni. S-au cunoscut la un magazin Gucci din Madrid, unde Georgina lucra ca asistent de magazin. „Înălțimea lui, corpul lui, frumusețea lui, toate mi-au atras atenția…Tremuram în fața lui, iar o scânteie s-a aprins. Era ciudat, veneam dimineața la magazin cu autobuzul, iar seara plecam într-un Bugatti‟, a povestit ea.

În ciuda faptului că acum s-a obişnuit cu acest stil de viață, iubita lui Ronaldo a recunoscut că a fost destul de descurajată la începutul relației, de viața opulentă pe care fotbalistul o duce: „La început când mergeam acasă la Cristiano, mă rătăceam de fiecare dată până mergeam la bucătărie, după apă. Uneori îmi lua jumătate de oră să mă întorc din sufragerie, pentru că nu ştiam drumul. Era atât de mare casa..‟, a mărturisit iubita lui Ronaldo.

A simțit de la început că el este jumătatea pe care a aşteptat-o. Însă, cu toate acestea, Georgina şi Cristiano au avut un moment în care au încetat să se mai vadă. S-a întâmplat la începutul relației lor, când tatăl Georginei, Jorje, a suferit un infarct. În acel moment, au hotărât să ia o pauză: „Cristiano avea multe meciuri şi atunci a fost şi problema cu tatăl meu... Am fost o scurtă perioadă absentă şi foarte tristă. Nu voiam nimic. Dar el m-a scos din nou la cină şi m-am gândit că aceasta este şansa mea‟, a povestit Georgina.

Acum tânăra în vârstă de 28 de ani petrece mult timp acasă, alături de cei patru copii. Studiază şi se pregăteşte să devină din nou mamă, de gemeni.