mamaplus

George Clooney a dezvăluit cum își convinge copiii să fie mai cuminți de sărbători

-
//
23.12.2021

Pe lângă faptul că este un actor renumit, George Clooney mai este și un familist desăvârșit. Fiind invitat în cadrul unui interviu televizat, George a povestit cum se descurcă cu gemenii săi în vârstă de 3 ani, Ella și Alexander și, mai ales, cum îi potolește în cazul în care sunt prea agitați.

”La vârsta de 3 ani faci primele încercări în disciplinarea copiilor, așa că am găsit o modalitate de a-i determina să se comporte frumos, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Atunci când se trezesc dis-de-dimineață – ei dorm în aceeași cameră – devin foarte gălăgioși și începe bătaia cu pernele. În acel moment, fug repede la ușa de la intrare și încep discuția: ”Oh, Santa, te salut!„, după care schimb tonul vocii: ”Ho-ho-ho!” Și îi zic atunci Moșului (imaginar): ”Ce faci aici, Santa?”, la care el îmi răspunde: ”Oh, vreau să mă asigur că micuții tăi sunt cuminți!”

În acel moment, se instalează liniște deplină în casă, după care se aud niște voci: ”Suntem cuminți, Santa, suntem cuminți!”. După asta, le spun că Moșul a plecat, sugerându-le că ar trebui să rămână cuminți în continuare.”, povestește George Clooney.

Se pare că actorului îi prinde bine meseria pe care o are și în procesul de educare a copiilor săi, fiind un tătic foarte inventiv.

George Clooney, în vârstă de 59 de ani, a mai povestit într-un interviu anterior că a rămas perplex atunci când gemenii săi i-au răspuns în limba italiană, pentru că nici el, nici soția sa nu cunosc această limbă.

mamaplus