mamaplus

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani. Mesajul emoționant al artistei

-
//
24.02.2020

Emme Maribel și Maximilian -Max- David au împlinit 12 ani, iar artista a ținut să marcheze momentul și pe Instagram.

Jennifer Lopez a decis să sărbătorească momentul cu o imagine inedită cu gemenii pe care îi are cu fostul ei soț, Marc Anthony, mai exact cu o fotografie realizată la scurt timp după ce aceștia au venit pe lume.

„Știu că azi împliniți 12 ani, dar întotdeauna voi veți fi copilașii mei. LA MULȚI ANI!”, a scris Lopez în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe Instagram.

mamaplus

Și logodnicul lui Lopez, Alex Rodriguez, a marcat aniversarea gemenilor printr-o postare care conține mai multe imagini în care apar și el, și Lopez, dar și copiii pe care Rodriguez îi are din căsătoria anterioară.

„La Multi Ani Emme & Max!!! Sunt atât de mândru de voi doi și atât de norocos să fac parte din viața voastră. Vă iubesc”, a scris Alex Rodriguez.

mamaplus

Emme, fiica lui Jennifer Lopez, a făcut un adevărat spectacol la Super Bowl 2020, dovedind că poate urma cariera mamei sale. Cele două au cântat împreună pe scena Hard Rock Stadium din Miami. Emme Maribel a urcat pe scenă pentru a cânta hitul mamei sale, „Let’s Get Loud”, arătând cât de talentată este.

mamaplus