mamaplus

Gemenii lui Cristiano Ronaldo au împlinit 6 ani! Georgina, criticată de fani pentru imaginile de la party

-
//
07.06.2023

Cristiano Ronaldo are cinci copii, trei dintre ei fiind născuți de două mame surogat. Este vorba despre Cristiano Jr. (12 ani) și gemenii Eva și Matteo, care au împlinit recent 6 ani. Portughezul le-a organizat o petrecere grandioasă, iar Georgina a postat câteva imagini pe contul de Instagram. 

O inimioară, un unicorn, un balon roșu și hashtag 6 – este descrierea pe care Georgina a folosit-o pentru pozele care au adunat peste 3,7 milioane de like-uri în doar câteva ore, scrie protv.ro. Matteo și Eva au împlinit 6 anișori și au avut parte de o petrecere pe cinste. Dacă tortul Evei a fost cu sirena Ariel, cel al lui Matteo a fost îmbrăcat în marțipan verde și mingi de fotbal. 

Georgina n-a scăpat de critici nici acum. De data aceasta, internauții au taxat-o pentru faptul că a deschis galeria foto cu o poză cu ea și nu cu sărbătoriții. Urmăritorii i-au reproșat și faptul că a ținut să-și etaleze bijuteriile cu diamante.

„Este ziua copiilor tăi, dar tot tu vrei să ieși în evidență!”, „Dacă tot faci o postare de ziua copiilor, lasă-i pe ei să fie în centrul atenției”, „Ai fi putut face o altă postare cu pozele tale! Nu era nevoie să te afișezi așa”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

mamaplus

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Esmeralda.