mamaplus

Gemenele Aurei împlinesc astăzi 17 ani. Ce planuri de viitor au Lori și Beti înainte de majorat

-
//
23.03.2022

Lori și Beti sunt gemănuțele care au crescut în ochii publicului. La 17 ani împliniți astăzi, fetele spun că au avut o copilărie frumoasă, plină de amintiri plăcute. Între timp, ele au mai crescut și se gândesc deja la specialitățile pe care le vor alege după absolvirea liceului. Lori mărturisește că este pasionată de psihologie și chiar criminologie (spre surprinderea mamei), iar Beti vrea să studieze dreptul, adică se vede în viitor un avocat bun.

Gândul că la un moment dat gemănuțele ei ar putea pleca la studii într-o altă țară a fost unul dificil pentru Aura. Chiar și așa, ea spune că s-a conformat deja că are fete mari și într-o zi vor părăsi casa părintească.

”M-am conformat deja că am fete mari. Acum câțiva ani mă luau fiorii că pleacă ambele, ce mă fac... Acum, cumva, sunt împăcată deja cu acest gând și din motiv că fetele mele deseori ies în oraș cu prietenii. E ok, am înțeles că fetele mele cresc, că sunt deja domnișoare. Sigur că îmi vor lipsi.”, mărturisește Aura.

De ziua fiicelor sale, artista în vârstă de 50 de ani a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale:Voi îmi sunteți alinarea, speranța, mândria, cea mai mare și frumoasă realizare a mea! LA MULȚI ANI frumoși, sănătoși, fericiți și împliniți vă doresc, scumpele mele fetițe! Vă iubesc!” 

În același timp, Lori a publicat un colaj inedit cu poze pe care admiratorii lor le pot vedea în premieră.

mamaplus