mamaplus

Gătești și primești 10.000 de lei săptămânal!

-
//
19.11.2020

Nu-ți vine să crezi? E adevărat! Dr. Oetker te premiază săptămânal cu 10.000 de lei. În perioada 2 noiembrie 2020 - 31 ianuarie 2021 sunt puse la bătaie 13 premii!

mamaplus

Intră pe www.oetker.md, înscrie o poză cu o prăjitură făcută de tine, după tematica lunii, împreună cu ingredientele de la Dr. Oetker pe care le-ai folosit la preparare si poți fi chiar tu marele câștigător. Astfel, în noiembrie, arată-ne prăjitura preferată a familiei tale, în decembrie prăjitura de sărbătoare pe care o vei pune pe masă și în ianuarie vrem să vedem cât de bine știi să faci prăjituri cu ornamente.

mamaplus

Și de această dată vedetele ni se vor alătura și vor accepta provocarea #bakingchallengeMD. Câteva dintre cele mai talentate gospodine din show-bizul moldovenesc își vor etala talentul în bucătărie. Adriana Ochișanu, Mariana Mihăilă, familia Ștefăneț, Tatiana Heghea, Daniela Ciocan sunt doar câteva dintre numele care ni se alătură la prăjiturit. Dacă ești unul dintre fanii vedetelor, participă la concursurile lansate pe paginile lor de Facebook și poți câștiga un mixer.

mamaplus

Dr. Oetker nu a uitat nici de gospodinele din grupurile de cooking de pe Facebook. Lunar, pe cel mai popular grup de gătit din R. Moldova - Gustoșel, printr-o simplă înregistrare în concurs, poți câștiga prin tragere la sorți un aparat de făcut gofre. În plus, gospodine de top vor găti cu produsele Dr. Oetker. Lidia Iliescu Vlas și Gabriela mica gospodină ne vor impresiona și de această dată cu talentul lor incontestabil în bucătărie.

mamaplus

Așadar, în lunile noiembrie, decembrie și ianuarie ninge cu premii de la Dr. Oetker! Și nu uita, câștigătorul poți fi chiar tu! Te așteptăm pe www.oetker.md Succes!

mamaplus