Gala Edelweiss Surprinde, un eveniment emotionant, prezentat de Andreea Marin

Gala Edelweiss Surprinde, un eveniment emotionant, prezentat de Andreea Marin

-
//
14.11.2014

Fundația de caritate Edelweiss a pregătit o seară a surprizelor caritabile! Gala Edelweiss Surprinde va avea loc vineri seară și va fi prezentată de cunoscuta Andreea Marin, ambasador Unicef.

Gala Edelweiss Surprinde, un eveniment emotionant, prezentat de Andreea Marin

Cu un format inspirat din show-urile de televiziune, Gala Edelweiss Surprinde promite să ofere publicului o seară plină de emoții.

Pe parcursul serii, spectatorii vor cunoaște poveștile de viață impresionante ale unor oameni obișnuiți din țara noastră. Momentele artistice vor fi oferite de-a lungul serii de artiști cunoscuți, iar Gala se va încheia cu un concert susținut de către trupa Holograf.

Sute de beneficiari ai fundației, precum și personalități și reprezentanți ai ONG-urilor se vor afla în public, la Gala Edelweiss Surprinde.

Reprezentanții mass-media sunt invitați să participe la eveniment, vineri, 14 noiembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.

Evenimentul marchează 4 ani de activitate ai Fundației Edelweiss, de la înființarea sa de către Vlad Plahotniuc. Aceasta este cea de-a doua gală organizată de Fundația Edelweiss,

după Gala Premiilor de Performanță de anul trecut, în care fundația a răsplătit oameni cu merite deosebite în domeniile lor de activitate.

Proiectele Fundației Edelweiss au peste 400.000 de beneficiari din toată țara. Iar anul acesta, Edelweiss a desfășurat campania Renaște Moldova, cea mai mare campanie socială derulată în țara noastră, destinată colectării de fonduri pentru modernizarea Maternității Mamei și Copilului.