mamaplus

Gabriela Damir spune lucrurilor pe nume: “E greu și mega dureros să aduci un pui de om pe lume.”

-
//
07.03.2023

La aproape 2 luni de la nașterea fiului său, Gabriela Damir a prins la curaj să vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute, care-i dau viața peste cap unei proaspete mămici.

mamaplus

Influencerița le-a povestit urmăritoarelor ei adevărul despre maternitate, care este cu totul altul decât ceea ce se vede pe Instagram.

“Când zic că Instagramul în mare parte e minciună, așa e. Eu singură am căzut în capcana asta. Cât de stupid nu ar suna asta, m-am condus anume după Instagram de sarcina, maternitate, nastere. Nimeni nu spune lucrurilor pe nume, la toți totul e frumos, e perfect. Majoritatea nasc atât de ușor că nici nu simt, își revin a doua zi după naștere, slabe și frumoase, vopsite și aranjate… Eu am înțeles că nu urmăresc pe cine trebuie și trebuie de făcut o curățenie”, a declarat Gabriela. 

Aceasta a vorbit și despre naștere și perioada imediat următoare, în care au fost internați cu fiul ei în reanimare. 

“Am stat internați o săptămână din cauza bilirubinei și a hemoglobinei înalte, acolo mi-am bocit sufletul și am simțit cea mai mare durere ever. Atunci mi s-a trezit și instinctul de mamă.”

În ciuda tuturor greutăților, Gabriela susține că e cea mai fericită mamă.

“Îmi iubesc băiatul, e cea mai mare realizare a mea și îi mulțumesc universului pentru acest copil.”

Amintim că Gabriela Damir s-a căsătorit cu regizorul Roman Burlacu în toamna anului 2022, iar în ianuarie 2023 au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Avraam. 

mamaplus