mamaplus

Furau cărucioare din scările blocurilor, dar au ajuns pe mâna poliției

-
//
19.08.2020

Un cuplu a fost reținut de către polițiști pentru că pe data de 6 august a furat un cărucior din scara unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii de 22 de ani. Ei au spus că după ce l-au furat, l-au vândut cu 500 de lei. 

Polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 28 de ani care a spus că din scara blocului de locuit a fost sustras un cărucior pentru copii. Bărbatul a precizat că seara împreună cu familia a fost la plimbare, iar când s-a întors a lăsat căruciorul în scara blocului, însă dimineața a depistat că acesta lipsește. Oamenii legii spun că prețul căruciorului este de circa cinci mii de lei.

După ce au fost reținuți și audiați, cei doi și-au recunoscut vina. ”Căruciorul era fără supraveghere” - așa și-au explicat fapta suspecții. Poliția spune că tinerii nu sunt la prima abatere, ei fiind cercetați penal pentru păstrarea drogurilor și furt.

Actualmente tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare de până la patru ani.