mamaplus

Fotografie din arhiva familiei. Paula, fiica Rodicăi Ciorănică, își sărbătorește astăzi ziua de naștere

-
//
29.01.2021

Astăzi în familia jurnalistei Rodica Ciorănică este sărbătoare. Fiica ei, Paula, a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani.

Cu această ocazie specială, fericita mamă a publicat, pe pagina sa de Instagram, câteva fotografii din arhiva familiei. Într-una dintre imagini, Paula apare pe vremea când era copil, iar asemănarea ei cu talentata sa mamă e incontestabilă. 
 

mamaplus

Chiar dacă a crescut și nu mai are părul blond, Paula a moștenit, cu siguranță, frumusețea și charisma mamei ei.
 

mamaplus

În descrierea pozelor, Rodica Ciorănică a lăsat și un mesaj emoționant, amintindu-și de ziua în care a venit pe lume Paula.

„E puțin complicat să mă întorc în timp. Dar acum 19 ani era o zi aproape identică cu cea de azi. Cu puțina zăpadă pe străzile de la Râșcanovca și soare pe cer. M-am trezit cu o dispoziție frumoasă, am făcut o plimbare pe jos sa îmi caut un parfum cu nu știu ce și nu știu cum, iar seara a venit pe lume Paula... A fost un copil pe care și l-ar dori orice părinte. Dulce, sensibil, liniștit și spiritual. Azi e o foarte tânară femeie despre care mi-e greu să cred ca e fiica mea. La mulți ani, copil minunat!”, a scris jurnalista.

Internauții s-au grăbit să aprecieze postarea și nu au ezitat să lase, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de felicitări la adresa adolescentei.