mamaplus

Forfotă la Academia lui Moș Crăciun: Peste 2.000 de scrisori de la micuți

-
//
28.12.2023

La Academia lui Moș Crăciun e forfotă mare și acum. Moșul le-a încredințat ajutoarelor sale mai multe sarcini, inclusiv să citească cele peste 2.000 de scrisori trimise de copii, răvașe care vin din toate colțurile lumii.

mamaplus

Deși anul acesta Academia și-a început activitatea din data de 5 decembrie, scrisorile au început să vină mult mai devreme. Și în acest an, cel mai harnic micuț a fost din China, transmite Tv8.md

„Anul acesta prima scrisoare a venit din China, așa cum ne-am obișnuit. Moș Crăciun are un prieten tare îndepărtat, tocmai în continentul asiatic, care an de an, nu uită să-i trimită câte o carte poștală de salut”.

Valeria Jidraș are 18 ani și de patru ani este voluntară la Academia lui Moș Crăciun. Acum, când la casa Moșului e mult de lucru, fata spune că, imediat după ore, vine aici și lucrează până seara târziu. Totul - pentru ca micuții să nu rămână dezamăgiți și să primească răspuns de la Moșul. Fata spune că scrisorile trimise de copii o poartă prin tot felul de emoții. Dacă unele o sensibilizează până la lacrimi, altele o fac să râdă în hohote.

„Am avut scrisori diferite, copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și indică până și culoarea casei, culoarea porții, a gardului unde este așteptat. Alții își doresc un nou membru în familie, un frate, o soră și Moșul trebuie să facă să fie posibil acest lucru. De asemenea am primit acum un an, o scrisoare în care o fetiță ne confirma că dorința ei de anul trecut s-a îndeplinit, fratele său a reușit să se căsătorească”.

Fiecare din noi poate să-l ajute pe Moș și să îndeplinească dorința unui copil, de sărbători. Tot ce trebuie să facă, e să vină aici, să ia o scrisoare și să-i îndeplinească dorința unui micuț.