mamaplus

Fiul lui Kim Kardashian s-a rănit și a ajuns în cărucior cu rotile. Vedeta a povestit întreaga întâmplare

-
//
10.09.2021

Kim Kardashian a dezvăluit că a trecut prin momente delicate atunci când fiul ei, Saint, în vârstă de cinci ani, și-a rupt mâna în câteva locuri și a fost nevoită să-l transporte în cărucior.  În timp ce aștepta ca fiul ei să fie consultat de un medic, vedeta a făcut o fotografie în care fiul ei apare într-un scaun cu rotile, ținând pe mână o pungă cu gheață.

”Cine credeți că a plâns mai mult astăzi?”, a scris Kim Kardashian în dreptul fotografiei pe care a făcut-o publică pe Instagram, continuând: ”Nu sunt OK!”

mamaplus

Ulterior, Kim Kardashian, care este mama a patru copii, a făcut publică o altă fotografie în care Saint are mâna bandajată. Deocamdată, nu se știe cum a reușit Saint să-și rupă mâna.

Kim Kardashian se gândește să se întoarcă la Kanye West

În urmă cu câteva săptămâni, după ce Kim Kardashian a participat la lansarea noului album al lui Kanye West, au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta și fostul ei partener  ar încerca să-și salveze căsnicia.

”Kim nu se grăbește să divorțeze. Ea și Kanye sunt traversează acum o perioadă bună și nu se grăbesc să meargă mai departe cu divorțul.”, a dezvăluit o sursă pentru E!News.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.