mamaplus

Fiul lui Gwyneth Paltrow e ”mândru” că mama lui vinde vibratoare

0
//
21.10.2021

Actrița americană Gwyneth Paltrow a fost invitată miercuri la emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”, unde a făcut nişte declarații uimitoare, de-a dreptul. Gwyneth este fondatoarea platformei Goop, un spațiu care se ocupă intens de bunăstarea vieții sexuale. Aici există conţinut destinat persoanelor care doresc o schimbare în bine în ceea ce priveşte viața intimă, materiale filmate, documentare şi inclusiv o secțiune de magazin, unde poți cumpăra diverse lucruri cu specific intim.

Este o adevărată vocație a artistei, căci face lucruri incredibile prin această platformă. Tocmai de aceea s-a bucurat că este apreciată inclusiv de fiul său în vârstă de 15 ani, Moses. Actriței efectiv i-a crescut inima când fiul său i-a spus că ea reuşeşte să facă oamenii să nu se simtă stânjeniți atunci când cumpără vibratoare şi alte produse de gen. Moses e de părere că mama sa e o feministă şi asta i se pare grozav.

Ea a povestit la “The Ellen DeGeneres Show” că intervenția tânărului i s-a părut adorabilă. E convinsă că fiul ei este puțin stânjenit de situație, însă se descurcă de minune.

Ea a omis să spună şi ce părere are fiica sa în vârstă de 17 ani, Apple, de linia sa de jucării erotice. Prețurile acestora variază între 79 şi 1249 de dolari. Şi spunem asta fiindcă anul trecut, în timpul lockdown-ului, tânăra a făcut o glumă, imitând-o pe mama şi presupunând ce conținea lista acesteia de carantină: ”lumânări şi jucării sexuale.”

Goop are în ofertă şi un ou vaginal care promite să echilibreze hormonal, să regleze ciclurile menstruale şi să crească controlul vezicii urinare atunci când este introdus în vagin. Mai mult, pe site se găseşte o lumânare care poartă numele ”Mirosul vaginului meu”.