mamaplus

Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a tamponat o mașină în parcare, după ce tatăl său l-a lăsat la volan

-
//
27.06.2022

Jennifer Lopez, Ben Affleck și fiul actorului se simt grozav împreună. Și vor să-și cumpere un nou Lamborghini. Însă Ben Affleck își lasă fiul de 10 ani să testeze mașinile pe care vrea să le cumpere. Iar micuțul a dat și de o belea. Celebrul cuplu a mers la testare de mașini și par a cocheta cu achiziționarea unui Lamborghini, care s-ar alătura colecției impresionante de mașini a celor doi. Oricum, șoferul familiei este Ben, căci Jennifer nu conduce niciodată.

Mai apropiați ca oricând, J Lo, Ben Affleck și Samuel, mezinul lui Ben, au petrecut o duminică plăcută în familie, căutând noul automobil perfect pentru familia lor. Și cum banii nu par a fi o problemă, au testat modele de sute de mii de euro. La un moment dat, un incident neplăcut s-a întâmplat.

Deși are doar 10 ani, Affleck i-a permis lui Samuel să urce la volan și să dea mașina în marșarier, ocazie cu care băiatul a atins o altă mașină parcată acolo. Însă, potrivit concluziilor de la fața locului, nicio mașină nu a fost avariată.

Un reprezentat al dealerului auto era prezent la fața locului. Băiatul de 10 ani este al treilea copil al cuplului Affleck – Jennifer Garner. Cei doi foști soți mai au două fete, pe Violet, în vârstă de 16 ani, și pe Seraphina, de 13 ani.

După incidentul produs, actorul și-a consolat fiul și l-a ținut de umeri, asigurându-l că totul este în ordine. Băiatul este în largul lui și lângă Jennifer, chiar s-au ținut de mână și par a se înțelege grozav. Nu știm dacă actorul a mai procedat așa cu fiul său, a fost contactat de DailyMail pentru un drept la replică, însă nu a fost găsit.

mamaplus