mamaplus

Fiul cel mic al lui Ștefan Bănică jr. împlinește azi un anișor

-
//
13.05.2020

Zi importantă în familia Bănică! Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. își sărbătoresc astăzi fiul Alexandru. Acum un an, chiar pe vremea aceasta, Lavinia aducea pe lume primul ei copil la un spital privat din București. După ce multe luni se ascunsese de privirile tuturor, toţi îşi doreau să o vadă însărcinată, artista adusese pe lume un băieţel perfect sănătos care poartă numele Alexandru.

De ce i-au ales acest prenume? Este plin de semnificaţii, dar, mai ales, fratele lui Ştefan Bănică, care s-a stins din viaţă acum ceva timp, purta acest prenume. 

Ei bine, iată că acum micuţul Alexandru a împlinit un an, iat tatăl lui celebru face deja primele declaraţii. A stat în izolare, nu a avut concerte, dar a petrecut clipe extraordinare în familie: „Cel mai important lucru este că am stat cu băieţelul meu cel mic, care mâine împlineşte un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ştefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat Ştefan Bănică într-o emisiune TV. 

Nici până acum, nici Lavinia şi nici Ştefan Bănică nu l-au arătat complet pe micuţul Alexandru, sperăm să o facă chiar de ziua lui de naştere. Iată însă unica imagine cu moștenitorul familiei.

mamaplus

În emisiunea TV, Ştefan Bănică a mai ţinut să declare că are o relaţie foarte bună cu toţi copiii săi, ba chiar în această perioadă a petrecut timp şi cu Violeta, fiica lui şi a Andreei Marin: „E şi normal. Mama Violetei e plecată prin campanii ca să ajute oamenii, e normal, adică legal, am hârtie, mă duc, o duc, o aduc înapoi”, a mai spus Ştefan Bănică. Menționăm că artistul mai mare un băiat, Radu, în vârstă de 18 ani.

Lavinia Pîrva e tare mândră de băieţelul său

De când a născut, Lavinia Pîrva nu a făcut multe declaraţii despre micuţul Alexandru, despre cât a crescut sau cum trec zilele în familia lor. Când micuţul a împlinit şase luni, artista l-a arătat în cărucior, dar i-a ascuns chipul. Atunci a dezvăluit ce mamă mândră e: "Este băieţel mare, este ager, haios şi cred ca este şi foarte talentat. Ii doresc numai zile senine şi pline de frumos, de bunătate, de realizări şi înţelepciune. Il iubesc cu toată fiinţa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!".

mamaplus