mamaplus

FinComBank a lansat un nou produs de depozit – cu plata dobânzii în avans!

-
//
03.03.2021

În prima zi de primăvară FinComBank a lansat în premieră pe piața Republicii Moldova noul Depozit  „AVANS Fix”, care prevede plata dobânzii ÎN AVANS! 

FinСomBank continuă să-și surprindă clienții cu cele mai inovative și comode soluții aferente produselor și serviciilor bancare, destinate persoanelor fizice. Cu grijă față de clienții noștri, am elaborat noul depozit „AVANS Fix” - un produs exclusiv şi absolut nou pe piața autohtonă, care permite plata dobânzii la depozit pentru întreaga perioadă de valabilitate a contractului.  Nu mai este nevoie să aștepți data expirării termenului contractului de depozit, pentru a beneficia de dobândă sau să o primești lunar. Numai la FinComBank cu noul depozit „AVANS Fix” primești dobânda la depozit ÎN AVANS PENTRU 2 ANI ÎNAINTE, iar banii primiți îi poți folosi imediat!

Acum ai la dispoziție cele mai bune condiții şi instrumente absolut sigure de obținere a venitului suplimentar şi de păstrare a economiilor tale:

  • Dobânda o primești în avans pentru întreg termen de validitate a depozitului, chiar în ziua deschiderii acestuia;
  • Rata dobânzii este fixă și nu se va schimba pe întreaga perioadă de valabilitate a depozitului!
  • Obții un card cadou, Internet Banking FinComPay gratuit și acces nelimitat la gama largă de produse și servicii online!

Cu FinComBank beneficiezi de soluții potrivite pentru economii smart și ştii că economiile tale sunt în siguranță! 

Deschide depozitul „AVANS Fix” în orice sucursală FinComBank şi nu mai aștepta 2 ani pentru a beneficia de venit suplimentar! Utilizează banii în scopuri personale, fie pentru un cadou, o călătorie sau reparație, la fel ai putea să-i reinvesteşti chiar acum.

Te așteptăm la
sucursalele FinComBank!

Află mai multe detalii și lăsă-ne datele de contact iar noi vom reveni cu un sunet! 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: