mamaplus

FinComBank împreună cu Visa a lansat serviciul „P2P by Phone” pentru transferuri naționale și internaționale

-
//
07.02.2023

În decursul ultimilor ani, FinComBank se dezvoltă activ, oferind noi abordări, soluții tehnologice și inovații în domeniul bankingului digital. Pentru a răspunde așteptărilor și nevoilor clienților, pentru prima data în Moldova, FinComBank a lansat în aplicația mobilă serviciul pentru a realiza transferuri între bănci – P2P by Phone, care este disponibil atât pentru transferuri naționale, cât și internaționale.

Datorită tehnologiei Visa implementate de FinComBank care permite realizarea transferurilor de bani folosind numărul de telefon, acest tip de transferuri este acum disponibil pentru deținătorii oricărui card al băncii. Fiecare client se poate conecta la acest serviciu în aplicația mobilă FinComPay.

Acum, nu mai trebuie să îți notezi sau să cunoști numărul cardului pentru a realiza un transfer celor dragi. Este suficient să găsești persoana potrivită în lista telefoanelor din smartphone-ul tău și să îi expediezi bani într-un click. Destinatarul transferului trebuie să fie conectat la serviciul „P2P by Phone” și să își asocieze numărul de telefon cu cardul. Serviciul este disponibil în aplicația FinComPay pentru Android și iOS. 

„Noua opțiune este realizată în colaborare cu partenerul nostru de încredere Visa și oferă posibilitate clienților noștri de a realiza transferuri de la card la card atât naționale, cât și internaționale, fără a divulga datele cardului bancar, folosind numărul de telefon”, a subliniat Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului, FinComBank.

Cu serviciul „P2P by Phone” de la FinComBank, datele cardului tău bancar sunt în siguranță! Serviciul dat a fost elaborat în colaborare cu Visa în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) și oferă maximă siguranța pentru realizarea transferurilor de la card la card „P2P by Phone”. 

„Transferurile folosind numărul de telefon, fără a folosi numărul cardului, reprezintă o nouă eră în domeniul serviciilor de plată. Suntem încântați să facem parte din procesul de digitalizare din Moldova și să prezentăm această soluție în parteneriat cu FinComBank. Nu a fost niciodată atât de ușor să transferi bani de la card la card: tot ce trebuie să știi este numărul de telefon al destinatarului și, în doar câteva click-uri, acesta deja primește banii. Milioane de deținători de carduri din șase țări din regiunea Europei de Est și de Sud-Est, Asia Centrală și Caucaz s-au conectat deja la acest serviciu și se bucură de transferuri convenabile, rapide și securizate folosind numărul de telefon”, a menționat Svetlana Cirva, Vicepreședinte, Director Regional Visa în Ucraina și Moldova.

Avantajele serviciului „P2P by Phone” de la FinComBank: 

SMART. Pentru a trimite un transfer, este suficient să îți aduci aminte cum ai notat prietenul în  lista ta de contacte din smartphone. Nu mai ai nevoie de numărul lui de card.

INSTANT. Câteva click-uri și banii sunt pe card.

SIGUR. Transferurile au loc în maximă siguranță, iar tu primești banii fără a dezvălui cuiva datele  cardului tău. În momentul de față, acesta este unul din cele mai sigure servicii de transfer de bani folosit în Moldova.

Fie că clientul are unul sau mai multe carduri, acesta trebuie să-și înroleze cardul dorit și să îl asocieze cu numărul său de telefon folosind opțiunea „P2P by Phone” din aplicație. Astfel, atunci când cineva dorește să transmită bani de pe un card, expeditorul va folosi doar numărul de telefon al destinatarului, iar destinatarul, la rândul său, va primi banii instantaneu pe cardul dorit asociat cu numărul său de telefon. 

Transferurile sunt disponibile între cardurile băncilor care sunt conectate la acest serviciu. FinComBank se numără printre primele bănci din Moldova care s-a conectat la opțiunea „P2P by Phone” pentru transferuri naționale și internaționale. De asemenea, este prima bancă care a lansat această opțiune în aplicația mobilă.
Încă nu ai un card de la FinComBank? Deschide-l ONLINE.

Cu FinComBank, folosește doar modalități sigure de transfer de bani!