mamaplus

FinComBank: Campania „Dăruiește magia de Crăciun” a adus daruri copiilor din Centrul de Plasament din mun. Bălți

-
//
30.12.2022

Fiecare copil visează la Moş Crăciun, fiecare îşi doreşte un cadou sub brad. Deja a devenit o tradiție frumoasă ca FinComBank să meargă în ospeție la copii, pentru a le colora un pic sărbătorile de iarnă. Astfel, campania de caritate „Dăruiește magia de Crăciun”a ajuns la Centrul de Plasament Temporar și Reabilitare pentru Copii din mun. Bălți la niște pici mici și foarte mici. 

Cei mai mici sunt Ioan și Andrei care au doar 4 luni, urmați de Sofia și Vlad care au 5 și 7 luni. Cele mai „mari” sunt Maria și Anca care au doar 5 anișori. Ceilalți au între 9 luni și 4 ani. Fiecare copil a primit cadouri personalizate din partea Băncii și nu doar pentru că colegii noștri din diferite regiuni ale țării, din nord, sud și centru, s-au mobilizat și au pregătit și ei daruri pentru fiecare copil. Mai mult decât atât, le-au împachetat frumos, pentru a-i surprinde plăcut pe pici. Le mulțumim pentru implicare și sufletul depus în fiecare cadou!

«Nu am putut rămâne indiferenți față de acești copii care, fiind atât de mici, au nevoie de susținere și căldură și care reprezintă viitorul nostru. Am vrut să le dăruim un strop de magie în preajma sărbătorilor. Când le-am oferit aceste daruri, am simțit atâta sinceritate și bucurie, emoții greu de descris, dar care ne-au marcat la fel ca și poveștile lor. Cei mai măricei au fost cei care au putut înțelege mai multe și care ne-au zâmbit atât de frumos când au văzut că avem ceva pentru fiecare din ei. Fie ca exemplul nostru în a face minuni și dorința de a aduce speranțe, să le ofere aripi în viitor și puteri pentru a depăși orice obstacol», a subliniat Elena VRABII, Directoarea Sucursalei nr.4 din mun. Bălți, FinComBank. 

Anul acesta, cu suportul Băncii, dar și mulțumită donațiilor colegilor noștri, cărora le suntem profund recunoscători, am ajutat la repararea ferestrele de termopan prin schimbarea garniturii. În proces sunt 80 de geamuri din cadrul Centrul de Plasament Temporar și Reabilitare pentru Copii. De asemenea, am luat daruri de care cu siguranță copiii se vor bucura tot anul împrejur: jucării, cărți, hăinuțe, precum și fructe pentru ca Revelionul să fie mai dulce. 

Aducem sincere felicitări picilor din Centrul de Plasament Temporar și Reabilitare pentru Copii din mun. Bălți cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, le dorim multă sănătate şi fericire, un viitor senin și plin de căldură! Fie ca toate dorințele și visele să devină realitatea.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

FinComBank – mai aproape de sărbători!