mamaplus

Fiicele Nonei Marian o întrec pe mama în înălțime și sunt foarte talentate

-
//
23.12.2019

Incredibil, cât de repede mai cresc copiii! Așa e și în cazul fetelor interpretei Nona Marian, care sunt adolescente în toată regula, studiază la liceu și își dedică tot timpul liber picturii.

mamaplus

În imaginea de mai sus este Sofia, fata mai mare, care are 14 ani. Mezina familiei, Domnița, are 12 ani. Curios este și faptul că fetele sunt născute în aceeași zi – pe 21 iulie, dar la diferența de doi ani.

mamaplus

Nona spune că se mândrește cu ambele, pentru că sunt foarte talentate și i-au moștenit dragostea pentru pictură. Din dorința de a studia mai mult arta plastică, fetele s-au înscris la atelierul de pictură al Cristinei Botezatu. Totuși, Domnița nu vrea să facă o carieră din asta.

”Asta este ocupația mea preferată în timpul liber. Eu nu mă văd un mare artist în viitor, dar decât să stau pe internet ore în șir, asta este cea mai bună opțiune. Pe viitor aș vrea să studiez matematica sau medicina.”, spune Domnița Ciocan.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Sofia Ciocan a lansat o colecție superbă de felicitări pictate manual, care se bucură de o mare popularitate.

mamaplus

Fetele mai pictează pe genți de pânză, fac tablouri unice și se gândesc că pe viitor ar putea construi o afacere profitabilă din asta.

mamaplus

Menționăm că părinții fetelor Nona Marian și Iurie Ciocan vor sărbători 15 ani de căsnicie, pe 29 ianuarie 2020.

mamaplus