mamaplus

Fiica Natei Albot a devenit studentă. Pentru ce specialitate a optat tânăra

-
//
13.04.2023

Motiv de mândrie pentru Nata Albot. Fiica cea mare a producătoarei, Eva, a fost acceptată la colegiu.

mamaplus


“Noi avem o bucurie mare în casă. Eva noastră a devenit studentă. A primit răspunsul de înrolare la colegiul de pe lângă ITHQ - Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec

Aceasta este singura instituție de învățământ atât colegial, cât și superior, și continuu din provincia Quebec, care educă specialiști pentru domeniul ospitalier. Cei care vor să muncească în domenii precum turismul, hoteleria sau restaurantele caută să facă studii la cea mai bună școală din regiune, adică ITHQ. Studenții, pe lângă lecții, pot practica meseria la hotelul și restaurantul acestei instituții de învățământ, de asemenea beneficiază de stagii în străinătate și ulterior, cu o formațiune de acest gen, își pot găsi de lucru oriunde în lume. 

Nivelul colegial începe cu 2 profile: management sau producție. Deși Eva e pasionată de gastronomie și gătit, muncește deja într-un restaurant ca și chelneriță, noi cu tatăl ei am convins-o să înceapă cu managementul și apoi să treacă la producție. Pentru că orice om cu ambiții sănătoase trebuie să tindă să muncească pentru propriile vise. Iar pentru a le realiza sunt necesare cunoștințe de management. 

Dacă își va dori, într-o bună zi, Eva va reveni lângă mine ca să mă consulte și să mă ajute să revoluționăm serviciile noastre ospitaliere din Moldova. Dar pânâ atunci suntem harnice și învățăm de la cei mai buni.

Iar Sonia, până termină școala, are un exemplu de hărnicie bun de urmat chiar lângă ea. 

Mulțumesc anticipat pentru felicitări, eu chiar sunt tare fericită”, a scris Nata pe pagina sa de Instagram.

mamaplus

Amintim că Nata Albot și Andrei Bolocan cresc împreună 4 copii: Eva, Sonia, Magda și Noah. 

Sursa: Mamaplus.MD