mamaplus

Fiica de 11 ani a unei celebre artiste nu are un telefon mobil

-
//
20.03.2023

Pink i-a interzis fiicei sale de 11 ani să folosească rețelele sociale. Artista a dezvăluit că Willow este singurul copil din clasa ei care nu are un telefon mobil.

 

mamaplus

Artista este mamă a doi copii. Jameson, în vârstă de șase ani, este cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu soțul ei, Carey Hart. Ea și-a împărtășit temerile potrivit cărora copiii ei vor fi hărțuiți și a spus că vrea doar să îi protejeze. Uneori împărtășește momente cu copiii ei pe social media, scrie alephnews.ro.

Cântăreața a declarat: Copiii mei nu au telefon. Fiica mea este singura fată de 11 ani din clasa ei care nu are unul. Este greu. Mulți dintre prietenii mei își au copiii pe TikTok, iar eu nu”.

Are o mulțime de ochi pe ea”, a spus artista în vârstă de 43 de ani, adăugând că sănătatea mintală a copiilor ei este mai importantă decât faptul că prietenii ei de la școală cred că este cool”.

Dezvăluind singurul lucru pe care Willow îl poate face pentru a-i dovedi mamei sale că se înșeală, Pink a spus: Am spus clar că, dacă puteți prezenta informații dintr-o sursă de încredere care îmi spune că social media este bună pentru voi, atunci puteți să o folosiți.”

Pink își promovează în prezent noul album Trustfall, la care a lucrat timp de trei ani. Cei doi copii ai ei vor pleca din nou cu ea, deoarece întotdeauna pleacă în turneu ca o familie.